Här har vi en riktigt jämn match att vänta men jag har hittat ett spel jag tror på. Detta blir tredje gången jag rekar en match när Bradford spelar och än så länge har allt suttit, häng på!

Bradford – Sheff. United
Spel: över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.15 @ Pinnacle
Insats: 6/10
Spelstopp: 16.00

Det här blir tredje målreken för min del när det gäller Bradford och hittills har samtliga suttit för mig. Jag tror återigen målglada Bradford är inblandad i en svängig match när Sheff. U kommer på besök. Motståndarna Sheff. U har varit väldigt ojämna i såväl offensiven som i defensiven vilket talar för mitt spel här.

Som jag skrivit i tidigare rekar så är Bradford nykomlingar i League One men man har en trupp som gör att man absolut kan vara med och slåss om playoff-platserna till Championship redan den här säsongen. Försäsongen såg bra ut för laget och inledningen av säsongen har gått bra den också. Man inledde säsongen med att spela 2-2 borta mot Bristol City och det följdes upp av en storkross av Carlisle på hemmaplan med 4-0. Däremellan förlorade man borta mot Huddersfield med 2-1 vilket är ett okej resultat för laget. I senaste matchen ställdes man mot Port Vale på bortaplan som även dem var nykomlingar i League One och det slutade med en 2-1 förlust. Nu återvänder man till sin hemmaplan som man trivs som bäst på och inför sina hemmafans ska man ta revansch på säsongens första förlust i ligaspelet. Man har utan tvekan ett av seriens absolut vassaste forwardspar i Nahki Wells och James Hanson som gjort 4 av lagets 7 mål framåt i år. Dem kommer bli svårstoppade här och Sheff. Uniteds backlinje har inte direkt imponerat inledningsvis….

HnasonNahkiweb
Nahki Wells och James Hanson gör vad som krävs
för att det här spelet ska sitta, flera mål!

Sheff. United har inlett säsongen med resultatraden 1-1-1, precis som Bradford. Man har givetvis som mål att vara med och slåss om topp-placeringarna i år och det mesta talar för att laget slutar på minst en playoffplats när säsongen är slut men man har inte imponerat inledningsvis. Man inledde säsongen med att slå Notts County hemma med 2-1 och det följdes upp av ett pinsamt uttåg ur Liga-cupen efter en 1-2 förlust mot Burton. Efter det åkte man på storstryk med 3-1 borta mot Brentford och nu senast spelade man 1-1 hemma mot Colchester. Man är som ni förstår väldigt svårbedömda men något som inte stämt särskilt bra för laget är defensiven inledningsvis och det talar emot laget i den här matchen när man möter ett offensivt start Bradford som kommer kriga stenhårt i 90 minuter.

Bradford har frågetecken för mittfältaren Mark Yates och suveräne anfallaren James Hanson men det mesta talar för att båda spelarna är med från start här.
Sheff. United har inga nya skadebekymmer att oroa sig över utan man får fortsatt klara sig utan långtidsskadade Shaun Miller bara.

Kort summering:
Bradford spelar bra fotboll och får man igång sitt spel så är man livsfarliga att möta. Dagens motståndare Sheff. United har ambitioner att sluta högt upp den här säsongen och visst bör man göra det med den trupp man har. Det här är en riktigt klurig match att förutspå något resultat i men en sak är säker, det är två målglada lag som drabbar samman här och eftersom båda lagens defensiver sett väldigt svaga ut inledningsvis så känns överspelet till höga 2.15 gånger pengarna klart spelvärt här!