Bradford som inledde säsongen riktigt starkt har dalat ned till åttondeplats i ligan nu och idag ställs man mot Coventry som ångar på rejält för dagen. I mina ögon finns ett riktigt bra spel i den här matchen som måste spelas!

Bradford – Coventry
Spel: Coventry över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.40 @ Unibet
Insats: 5/10
Spelstopp: 16.30

Bradford har det riktigt jobbigt för dagen då formen är som bortblåst för laget. Man inledde säsongen riktigt starkt och skyttekungarna Nakhi Wells och James Hanson levererade i match efter match men efter att Nakhi Wells utgick skadad så har laget inte varit sig likt. Man har 4 förluster och 2 oavgjorda på lagets 6 senaste matcher. Nakhi är tillbaka i laget sedan tre matcher men det har hjälpt föga för Bradford som har det riktigt jobbigt för dagen. Man har släppt in 7 mål på lagets 4 senaste matcher och sämsta insatsen var i den senaste matchen när man åkte på stryk med hela 3-0 borta mot Rotherham i FA-cupen. Nu krävs rejäl uppryckning för att man inte ska hamna för långt efter i kampen om playoffplatserna men det lär knappast bli enkelt då man möter seriens formstarkaste lag här…

Coventry går från klarhet till klarhet för dagen och ser sylvassa ut i offensiven som leds av Callum Wilson som gjort 11 mål och delar seriens skytteligaledning. Man har 6 segrar och 1 oavgjord match bakom sig nu och värt att nämna är att den oavgjorda matchen var borta mot formstarka Wolverhampton så den insatsen får ses som väldigt stark också. Man har gjort 3 mål framåt i 3 av lagets 4 senaste matcher och som ni förstår är offensiven stekhet för dagen. Man snittar 2.27 mål per match och det målsnittet är högst i League One! Nu ställs man alltså mot ett Bradford som är riktigt svagt för dagen vilket gör att chansen för Coventry att återigen gör 2 mål eller fler är väldigt stor!

untitled
Callum Wilson löser det här spelet åt oss idag!

Bradford har fullt lag att tillgå men värt at nämna är att viktige försvararen Rory McArdle spelade landskamp i fredags och kan vara något sliten till den här matchen.
Coventry kommer till spel med bästa laget här!

Kort summering:
Bradford är nere för räkning och spelar helt utan självförtroende. Publiken börjar tröttna och stödet man vanligen har på sin hemmaplan har stundtals övergått i busvisslingar och annat jobbigt för hemmalaget. Nu möter man Coventry som kör över allt man möter för dagen och när de har en spelare som Callum Wilson i absolut högform så blir man svåra att stoppa. Jag tror Coventry löser minst 2 mål i den här matchen men det förvånar mig inte om Bradford på ren grundkapacitet bjuder till och kanske kämpar till sig 2-2 i matchen?