Bradford som är nykomlingar i League One ska bli väldigt spännande att följa i år. Jag tror man kan hamna högt upp i serien den här säsongen och idag ställs man mot Carslisle som i mina ögon inte är särskilt vassa. Jag har hittat ett bra spel här, häng på! 

Bradford - Carlisle
Spel: Bradford över 1.5 mål
Odds: 1.95 @ Ladbrokes
Insats: 7/10
Spelstopp: 16.00

Bradford som är nykomlingar i League One efter en sensationell säsong förra året där man avancerade i seriesystemet via playoff från League Two och man var dessutom i final i Ligacupen. Till den här säsongen har man värvat klokt och man ser riktigt starka ut. Försäsongen såg bra ut för laget och i premiären ställdes man mot Bristol City på bortaplan och det vara givetvis en riktigt tuff match på förhand då Bristol City åkte ur Championship förra säsongen. Bradford gjorde dock en riktigt bra match och slutresultatet blev 2-2 trots att Bradford hade bud på fler mål. Man har en ruskigt stark offensiv där forwardsparet Nahki Wells och James Hanson är sylvassa framåt. De är i mina ögon ett av League Ones absolut vassaste anfallspar och de lär bli ruskigt svårstoppade i den här matchen då Carlisles försvar inte imponerar…

Carlisle krigade i bottnen förra säsongen och i år lär det inte bli något undantag. Man ser inte starkare ut och lagets värvningar håller inte klass nog för att laget ska ligga högre upp i tabellen. Jag tror man kommer lyckas hålla sig kvar även i år men det kommer säkerligen bli tufft. I premiären åkte man på storstryk på sin hemmaplan mot Leyton Orient då man förlorade med hela 1-5! Nu möter man återigen tufft motstånd och den här gången en nykomling som kommer spel utan någon respekt för CarlisleCarlisle är dessutom inget starkt bortalag och så länge lagets defensiv inte drar åt samma håll så kommer man inte lyckas rubba ett lag som Bradford på deras hemmaplan.

HnasonNahkiweb
Hanson och Wells löser det här spelet åt oss!

Bradford hoppas att Rory McArdle kommer till spel här efter han skadade sig i cupmatchen i veckan.
Carlisle kommer till spel utan avstängde Lee Miller.

Kort summering:
Bradford har hemmapremiär i en högre division vilket lär innebära ett rejält tryck på läktarna för att bära fram sina spelare. Man spelade match i cupen i veckan och där vilades flertalet nyckelspelare som är spelsugna här. Jag tror på full fart från start och forwardsparet Nahki Wells och James Hanson gör varsitt mål före halvtid! Carlisle såg riktigt usla ut i premiären och lagets defensiv såg genomusel ut. Det är bara buga och bocka för det här oddset som lär sänkas före matchstart. Bradford är alldeles för bra för Carlisle och jag tror som sagt det här spelet är klart redan före pausvilan!