Årets första maxspel!! Kvalet till inomhus turneringen i Zagreb kommer att bjuda på många ess och många tiebreaks då det är en extremt snabb matta här och här möts två stycken riktigt bra servare.

  • Matchen : Bozoljac – Mertl
  • Liga : ATP Zagreb Kval
  • Speltips : Över 22.5 games i matchen
  • Odds : 1.85 @ Betfair
  • Units : 10/10
  • Spelstopp : 17.30

Ilja Bozoljac ifrån Serbien är en spelare som bara kan spela på snabba underlag, han har en väldigt tung första serve som han får extremt mycket gratis på, vilket han även kommer få idag på detta otroligt snabba underlaget. Om Mertl skulle lyckas få över Ilja’s första serve så kommer Ilja direkt att hamna på offensiven och då kommer han antingen att avsluta vid nätet med en volley eller sätta en enorm press med sina tunga grundslag.

Jan Mertl ifrån Tjeckien är en i princip likadan spelare som Bozoljac, han har en väldigt bra första serve som han också får väldigt mycket gratis av, speciellt på detta snabba underlaget. Mertl är en spelare som inte har någon vidare defensiv, han får väldigt lätt problem ute i hörnen och det är därför dessa turneringar är viktiga för honom när han får utnyttja sin serve till max och sina aggressiva grundslag.

Båda dessa spelare har halvdana returer och på det så har båda spelarna riktigt bra servar på ett otroligt snabbt underlag, det mesta här talar för ett överspel. Dom har även möts två gånger tidigare och då har det gått över linan båda gångerna. Jag väljer att spela årets första maxspel här då egentligen allting talar för att det ska hamna på minst 23 games i matchen.

Lycka till!

/Lidde