Serieledarna Bournemouth tar emot 13:e placerade Fulham här och jag har saken klar för mig! Jag tror på ett specialspel som känns mycket spelvärt.

Bournemouth – Fulham
Spel: Bournemouth Ö 2.5 mål i matchen
Odds: 2.80 @ Unibet
Insats: 3/10
Spelstopp: 16.00

Bournemouth toppar Championship men det är jämnt i toppen så vill man behålla serieledningen är det bara seger som gäller här. Man ställs mot 13:e placerade Fulham här vilket bör vara en munsbit för laget? Bournemouth går som tåget för dagen och bortser man ligacupsförlusten mot Liverpool så har laget 13 raka matcher utan förlust bakom sig! Hemma på Goldsands Stadium är man starka och målskyttet fungerar riktigt bra då man gjort 3 mål eller fler i tre av lagets fem senaste hemmamatcher, övriga två matcher gjorde man 2 mål… Man har ofta ett väldigt spritt målskytte inom laget då man har 12 olika målskyttar i truppen den här säsongen. Lagets bäste målskytt Callum Wilson står på endast 11 mål. Det är just lagets målskytte som gör det här spelet mycket spelvärt, man har gjort 11 mål på lagets två senaste matcher och ser man till lagets fem senaste matcher har man gjort hela 17 mål! Nu väntar ett Fulham som visserligen har en bra form för dagen men som också kan klappa ihop totalt i defensiven. Man spelar väldigt ojämnt och jag tror man kan åka på en rejäl smäll mot Bournemouth här då det är boxing day i England! Hemmalaget kommer till spel med samma trupp som senast!

bournemouth_200x200    fulham_200x200

Fulham är väldigt ojämna i sina prestationer men nu har laget två raka segrar bakom sig och faktum är att man också hållit nollan i båda dessa mötena. Man har visserligen mött Sheff W och Leeds men laget får ändå en tumme upp för sina resultat. I matchen före det åkte man på stryk med hela 5-0 hemma mot Watford och det är inget som imponerar. Nu ställs man återigen mot en sylvass offensiv och frågan är hur detta kommer sluta? Man får klara sig utan högerbacken Tim Hoogland här. På bortaplan imponerar man föga och noterbart är att man släppt in 3 mål eller fler i fyra av lagets 9 bortamatcher den här säsongen! Man har en vassa offensiva spelare i McGormack, Roddallega och Christensen men det hjälper föga de dagar försvaret läcker… Jag tror man får stora problem med Bournemouth idag.

Kort summering: 
Bournemouth är riktigt starka för dagen och man fullständigt öser in mål. Jag har svårt att se hur Fulham ska orka stå emot dem här och jag tror Fulhams defensiv klappar ihop totalt här. Bournemouth vinner och man gör säkerligen tre mål eller fler! Jag vågar mig inte på något handicapspel då Fulham har vassa anfallare som utan tvekan kan peta in 1-2 bollar här…