Bournemouth från Championship tar ikväll emot Burton från League 2, båda lagen har gått bra i sina respektive ligor och detta kan bli en riktigt intressant match.

Match: Bournemouth – Burton
Spel: Båda lagen att göra mål
Odds: 1.85 @ Betway
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 14/1 20:45

Bournemouth förlorade borta mot Wigan i ligan senast med 3-0 vilket satte punkt för en förlustfri svit på fyra matcher. Bournemouth ligger på den undre halvan av tabellen med gott avstånd till strecket. Hemma spelar man bra och gör en del mål också, man har gjort mål i tio av tretton matcher hemma. Man har också duktiga målgörare i laget, Grabban som gjort tio mål, Pitman med fem mål. Man ska helt klart ses med bra chans att vinna här ikväll på hemmaplan.

Bournemouth

Burton från League 2 vann i ligan senast med 2-1 hemma mot Cheltenham. Burton som ligger på andra plats i tabellen bakom Scunthorpe har haft en stabil period i ligaspelet. Ikväll står man inför en på förhand tuff uppgift, man har heller ingen bra statistik på dagens motståndare. Borta i ligan har man spelat bra, och man gör också oftast mål i sina bortamatcher, i elva av dom senaste fjorton har man gjort mål.

Segern ligger klart närmast för Bournemouth, men Burton ska inte underskattas och som alla vet, bollen är rund och botten kan slå toppen även om det skiljer några divisioner. Båda lagen är målglada och jag tror inte att något av lagen kommer att backa hem, 2-1 är vad jag tror matchen slutar.