Igår spelade Toronto borta mot Carolina och vann med 2-1 efter straffar. Idag åker man vidare till Boston för ännu en tuff match. Min känsla innan matchen är riktigt bra och det är dags för Toronto att klappa igenom. Man kan inte orka ännu en match.

  • Match: Boston – Toronto
  • Speltips: Boston
  • Odds: 1.80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 22/11, 01.05

boston_bruins_200x200Boston har trampat igång sitt maskineri trots att man faktiskt har haft en hel del rotationer på spelare in och ut denna sommar. Man startade inte så bra, men har med tiden blivit klart bättre och nu är man faktiskt uppe och nosar på en slutspelsplats. Något som jag faktiskt inte trodde man skulle göra. Säsongen är lång och man kan såklart tappa formen. Idag tycker jag dock att man har en mycket vettig chans till att köra över Toronto helt enkelt. Man startade säsongen med fem raka förluster på hemmaplan innan man för någon vecka sedan tog första vinsten. Man har nu tre raka insatser som får anses vara väldigt starka och fortsätter man på samma spår ikväll så blir Toronto inte några problem alls. Det stora problemet man har är i egen zon, men nu till kvällens match så är det som sagt en lämplig uppgift då jag tycker att Toronto är ett av de svagaste lagen i ligan, trots sin form som för tillfället är väldigt stark. Man bör kunna trycka in åtminstone minst tre mål ikväll och då ska man helt enkelt vinna. Man saknar David Pastrnak och Chris Kelly. Ingen målvakt är bekräftad i skrivande stund, men anser att det inte spelar någon roll.

toronto_200x200Toronto har faktiskt kommit igång rejält och har nu hittat sitt spel. Man ska inte vara det spelförande laget utan man ska avvakta mer för att kunna ställa om snabbt och gå på kontringar. Man har helt enkelt inte lag för mer och då får man göra det bästa av situationen. De senaste matcherna har man varit bra och har ganska överraskande vunnit fyra av de fem senaste matcher. Man har helt klart överpresterat och man har också verkligen haft flytet med sig. Målvakterna och framförallt James Reimer har storspelat och gjort dessa poäng till en möjlighet. Det som tillslut brukar fallera när lag spelar ett sådant spel är att antingen målvakts- eller försvarsspelet bryter ihop totalt. Igår hade man ganska bra koll på Carolina i en period, men fick sedan leva väldigt farligt under resten av delen av matchen och kan tacka Reimer för segern. Man lyckades hitta ett sätt att vinna och det är starkt, men nångång får det även ta stopp tycker jag. Idag möter man ett tungt lag och matchen igår kommer att märkas av. Jag vidhåller att Leafs är ett bättre lag borta än hemma, men idag ska man inte plocka några poäng. Misstänker att Bernier får chansen i kassen idag med tanke på att Reimer stod igår.


Boston är bra på hemmapla och har äntligen fått lite självförtroende efter att ha förlorat fem raka hemmamatcher. Mitt spel idag är givet och blir Boston att vinna under ordinarie tid till oddset 1.80 hos bet365. Insatsen kommer att landa på lite över medel och 6 units.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden