OBS, tidigt spelstopp! Boston tar denna afton emot Tampa Bay på hemmaplan i  en match som startar strax efter klockan 19 svensk tid. Jag tycker fortfarande bolagen går lite på namnet här och det ena laget bör ha bättre chans än vad oddset visar.

  • Match: Boston – Tampa Bay
  • Speltips: Tampa Bay ML
  • Odds: 2.50 @ Bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 11/11, 19.05

Boston är normalt sett ett av ligans absolut bästa lag och när det väl börjar närma sig slutspel så vet vi alla om vilken maskin det är i sina bästa stunder. Man håller en hög lägstanivå vilket gör att laget nästan alltid är svårslaget. Hittills under säsongen har man inte riktigt vart sig lika och man har inte alls samma fart under rören som man är vana att se Boston. Man har vunnit en del ändå, mycket tack vare en stabil målvakt tillsammans med ett bra spel i egen zon, men offensivt har det kärvat lite. Jag är dock medveten om att detta Bruins är starka när de träffar rätt, men spelet just nu känns sådär och därför går faktiskt magkänslan över på bortalaget här. Ingen målvakt är i skrivande stund bekräftad, men kan inte tänka mig annat än att det blir Tuukka Rask här.

dt.common.streams.StreamServer

Tampa Bay går som tåget och har till denna säsong även utvecklat sin defensiv åt det positiva hållet. Framåt är man alltid bra där man besitter två av ligans absolut bästa forwards i Steven Stamkos och Martin St Louis. Den förstnämnde har nu också gått upp i toppen av poängligan där han leder på fler gjorda mål än tvåan Sidney Crosby. Tampa har ett bättre facit denna säsong där man faktiskt vunnit 12 av 16 matcher, men man har däremot redan hunnit förlora två stycken mot Boston. Bara den sista grejen gör att jag tror mer på Tampa idag. Man har bra form och fyra raka segrar bakom sig. Bostons form har svalnat av lite sedan starten och man har definitivt bättre chans idag än man hade de två första matcherna. Grejen är väl den att man lika gärna kunde tagit poäng under de två första matcherna då man var minst lika bra som Boston, men det var bara målen som saknades. Formen är bättre nu och man är ett av ligans målgladaste lag. Om ni vill kan ni vänta in Ben Bishop som confirmed här, men kan inte tänka mig att Lindbäck får denna start.


Jag tycker oddset är alldeles för högt på Tampa och det kommer spelas  med en medelsinsats. Stora starka Bruins är självklara favoriter här och ska vara det, men inte till det oddset. Jag spelar4 units på Tampa Bay ML till oddset 2.50. Spelet hittar ni nästan överallt, men högst på marknaden är bet365.

Twitter @HedenskogH och @spelaspelse

Lycka till!

/Heden