Vi ska mot Boston igen denna natt där Red Sox totalt krossat Rockies i de första två mötena. En match kvar inatt, man går för en solklar sweep och vem står på kullen för Red Sox? Jo, ingen mindre än självaste Clay Buchholz. Pitchern i Boston som fått både mest ris och mest ros. Mest ros från min sida, även om vissa insatser varit lite knackiga.

  • BOS Red Sox – COL Rockies 
  • Speltips: Clay Buchholz över 4.0 Strikeouts
  • Odds: 1.80 @betsafe
  • Insats: 6/7 enheter
  • Spelstopp: 01:10

Startande för BOS Red Sox - 

Clay Buchholz, går för en strax under 6.00 ERA över över hans 9 starter. Har en hyfsad 1.47 WHIP och ett W L på 2-4. Detta är ju självklart, inga vidare siffror för Buchholz och det kunde han själv inte varit mer medveten om. Fansen i Boston har väldigt olika tankar om denna startande pitcher, vissa vill ha ut honom och andra fullkomligt älskar honom. Jag tillhör en av dom fansen, som fullkomligt älskar denna killen. Varför kan man då undra med tanke på statistiken? Jo, Buchholz har gjort ett x antal bra säsonger innan förra säsongen och starten på denna, han sitter på en otrolig potential, fantastiska kast och sylvass kontroll. Sen, att det ibland går helt åt skogen mot bra lag, det har jag full förståelse för så länge han visar i övriga matcher att han fortfarande har pitchingen i sig kommer jag aldrig vara oroad.
bostonredsoxrock

Är det någon gång Buchholz kan visa att han kan kasta så är det mot mindre bra lag, det vill säga inte lag som Blue Jays, Orioles eller Athletics och visst han har alltid gjort det så här långt. Med Rockies som motstånd ikväll, som för övrigt inte drar in vidare bländande runs per match är jag övertygad att Rockies är perfekt motstånd för Buchholz otroligt låga lina inatt. Rockies har har för den delen inte heller någon vidare jämnhet i sitt lag när det kommer till att träffa bollen, man svingar inte överdrivet mycket och med tanke på Buchholz förmåga att frysa slagmän är linan ögongnuggande låg. Över 4.0 strikeouts på Buchholz plockar jag tungt till 1.80(!) hos betsafe!

/MSrekare