Vi åker mot Boston inatt och ligans i särklass bästa offensiva lag på hemmaplan. Red Sox tar emot Indians på hemmaplan för en en serie bestående av 3 matcher. Red Sox som började säsongen halvkasst har höjt sig ordentligt och har fullständigt demolerat motståndet offensivt så här långt, Jackie Bradley för Red Sox har dessutom en hitstreak på 24 matcher. Det är något han med all rätt kan vara stolt över.

  • BOS Red Sox – CLE Indians 
  • Speltips: BOS Red Sox Moneyline
  • Odds: 2.10 @pinnacle
  • Insats: 5/7 enheter
  • Spelstopp: 01:05

Startande för CLE Indians - 

Corey Kluber, har 8 starter så här långt med en 4.30 ERA över 52 kastade innings. Kluber har ett 2-5 winloss record och en stabil 1.13 WHIP. Det känns som att Kluber för övrigt verkar ha tappat pitchingen totalt om man jämför med hans big year 2014, då förutspådde många att han skulle ha en otroligt ljus framtid men kanske även bättre resultat. Så är inte fallet, förra året floppade han och även detta året har Indians-pitcher inte visat upp någon övertygande pitching. Kluber har över sina två senaste starter släppt 12 hits och 9 runs, över endast 12 pitchade innings. Detta mot Twins(!) och Astros.

Startande för BOS Red Sox –

Clay Buchholz, är inte bättre än Kluber då han går för en 6.11 ERA över hans 8 starter och 45 pitchade innings. Många i Boston som klagade på att man fortfarande hade kvar Buchholz i uppställningarna i början på säsongen, inte så konstigt med tanke på vad han släppte. Men, Clay har höjt sig och bortser man från hans senaste hjärnsläpp så har Red Sox-pitchern sett bra ut. Får med sig mycket groundballs och doubleplays, strikear kanske inte ut som kluber med GroundB/DoubleP jämnar ut den biten. Har visat upp en bra pitching i senaste matcherna,återigen om man bortser från hjärnsläppet mot Astros, och jag är klart för att man behåller honom. Indians som varken svingar eller springer för mycket, bör vara ett perfekt motstånd för Buchholz. 
bostonredsoxindianerna

Om man då tar några minuter och ägnar tanken på hur galet Red Sox offensiv har varit hittills då, så ser man ganska snabbt hur otroligt starka man varit framåt samtidigt, som man inte släppt så mycket defensivt. Speciellt på hemmaplan. Red Sox för övrigt, bäst i ligan när det kommer till att träffa bollen och dra iväg hits, man snittar strax under 11(!) per match plus, att man då har ett offensiv på hemmaplan som man snittar strax under 7(!) runs, det är sjuka siffror med andra ord. 4.39 runs per match snittar Indians,på bortaplan och jag tror inte att man kommer över detta när man spelar på Fenway Park och Buchholz står på kullen. Indians generellt svingar inte för mycket.

Red Sox har för övrigt 8-9 standard spelare som alla slår i minst 0.300 AVG, vilket också, är helt galet. Man har ett otroligt jämnt lag som alla är väldigt simulära, ingen som riktigt sticker ut utan alla gör sina uppgifter rätt i uppställningen. Det är varje lags dröm. Kluber har inte alls varit vass senaste matcherna samtidigt som Buchholz har gett indikationer på att han är påväg tillbaka mot en bättre pitching. 

Pinnacle ger oss 2.10 i skrivande stund på BOS Red Sox Moneyline, det plockar jag utan att tveka! 

/MSrekare