Vi ska mot Boston och klassiska Fenway Park där det vankas Opening Day för Red Sox. Detta Red Sox har varit ute på vägarna en lite mer än en vecka och avverkat 5 matcher som man är 3-2 för. Bra resultat med tanke på moståndet! Orioles står alltså för motståndet, och herrarna från Baltimore kommer till Fenway med ett 5-0 WIN-LOSS.

  • BOS Red Sox – BAL Orioles
  • Speltips: BOS Red Sox -1 (Void vid uddamåls-vinst)
  • Odds: 1.7 @pinnacle
  • Insats: 7/7 units
  • Spelstopp: 20.05

Startande för BOS Red Sox - David Price, gick förra säsongen ut med 18-5 W-L record med en 2.45 ERA och pitchade 220 innings över 32 starter samtidigt som han hade en låg WHIP på 1.09 alltså väldigt bra siffror om du frågar vem som helst och Price ses som Red Sox ess denna säsongen. Han gick sin senaste match mot Indians förra veckan där han släppte 5 hits och 2 runs och fick med sig 10(!) strikeouts.
bostonredsoxbaltimoreorioles

Red Sox i övrigt har börjat väldigt bra, bortser man från matchen igår mot Blue Jays så ligger man på några otroliga offensiva siffror, 28(!) runs slog man in borträknat matchen igår på 4 matcher alltså. Och vad är är det som gör att man är så pass offensiva? Jo -

Jag har sett 4/5 Red Sox matcher så här långt och så som grabbarna från Boston svingat sina bats har jag inte sett dom göra sen dom vann World Series 2013, att man också sitter på ett par riktigt tunga namn som resterande motståndare vet kan slå, gör det inte lättare för bortalagen.

Ortiz, Betts, Pedroia, Bogaerts, Holt, Bradley, Ramirez, Shaw och  Sandoval är alla en kaliber av mycket hög kvalité, man har börjat säsongen bra och med kvällens HomeOpener och ett fullsatt Fenway Park finns ingen ursäkt till att inte fortsätta på ett offensivt sätt samtidigt som Price håller undan ett ganska så medelmåttigt Orioles.

Orioles har gjort det bra hittills absolut, det ska man inte ta i från dom. Men då har man faktiskt inte mött et lag som Red Sox ännu. Ett stenhårt test för Orioles och Gallardo(som för i övrigt hade en 3.42 ERA 2015) ikväll när dom ställs mot ett taggat Boston !

HomeOpener i Boston, ett slutsålt Fenway Park, en av ligans bästa pitcher på kullen för Red Sox och ett av ligans bästa potentiella offensiv mot ett medelmåttig Orioles. Boston Red Sox -1 ger 1.72 och jag spelar hårt. 

/MSrekare