Det är dags för omgång fyra i Champions League. Borussia Mönchengladbach tar emot Juventus hemma på Borussia-Park, senaste mötet slutade 0-0 mellan lagen. Jag tror det blir en öppnare match nu och testar därmed ett överspel. 

  • Match: Borussia Mönchengladbach – Juventus
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Borussia Mönchengladbach bara fortsätter att vinna i Bundesliga, har vunnit sex raka matcher nu. I Champions League är man dock fortfarande utan seger, man har två förluster och en oavgjord. De ligger sist i sin grupp med två poäng upp till EL-slutspel och fem poäng till CL-slutspel. Så det behövs mer poäng för att få spela fler Europamatcher till våren. Formen är riktigt bra just nu, man sprudlar av självförtroende och kommer inte tveka att anfalla i dag. Bortamatchen mot Juventus (0-0) så fokuserade man helt och hållet på att försvara sig för att plocka minst en poäng. Helt säker på att vi kommer få se ett annorlunda Mönchengladbach nu på hemmaplan.

Avbräcken till kvällens match är Stranzl, Hahn, Jantschke, Shulz, och Hermann som alla är skadade.

mönchengladbachjuventus_200x200

Juventus är fortfarande obesegrade i CL-spelet och leder gruppen med sju poäng, till skillnad från Mönchengladbach så går det tungt för dem i den inhemska serien istället. De ligger bara på 11:e plats i Serie A efter elva omgångar och har nio poäng upp till ligaettan Fiorentina. Man styrde den senaste matchen, men hade svårt att skapa nå vettiga målchanser mot ett tajt Mönchengladbach försvar. Som jag har nämnt tidigare så tror jag att vi får se en annorlunda matchbild, alltså ett öppnare match och mer utrymme till att anfalla. Cuadrado och Dybala är två spelare som skulle älska att få mer utrymme för att kunna utnyttja snabbheten de besitter. Motståndarlag tenderar ju till att backa hemåt när det möter Juventus så det är inte så ofta man får använda sin snabbhet fullt ut. Dybala har inte gjort något mål i CL än men han leder interna skytteligan för Juventus i Serie A med fyra mål.

Till kvällens match blir man utan Khedira, Rubinho, Asamoah, Pereyra och Lichtsteiner p.g.a skador.


Mönchengladbach med toppform skulle behöva en tre poäng här för att inte hamna efter i gruppen, på Borussia-Park brukar man ånga på framåt. Jag tror inte att Juventus vill vara sämre och skulle nog gärna vilja få fart på vissa anfallsspelare i CL. Sätter en medelinsats på över 2,5 mål!