Dagens sista match från Bundesliga är den mellan Borussia Dortmund och Werder Bremen. Bremen har en del avbräck med ordinarie spelare, så även i denna match tror jag att hemmalaget kommer köra över gästerna. 

  • Match: Borussia Dortmund – Werder Bremen
  • Spel: Borussia Dortmund -2,0 asian handicap
  • Odds: 2,02 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:30

Borussia Dortmund är fortfarande obesegrade under 2016 med raden 8-2-0 i Bundesliga, de två kryssen kom mot Bayern München (0-0) och Hertha Berlin (0-0). Man är även vidare i både inhemska cupen och Europa League, man har inte heller speciellt mycket skador i laget heller så det ser ljust ut för dem. På hemmaplan är man också jäkligt starka, de är fortfarande obesegrade där. Man snittar över 2,5 gjorda mål per match och sedan släpper man inte in speciellt mycket mål på Iduna park heller, totalt nio stycken på tretton matcher. Trion på topp med Reus, Aubameyang och Mkhitaryan är otroligt viktiga för deras anfallsspel. De har tillsammans gjort fyrtiotvå mål och arton assist.
Avbräcken till kvällens match är Gündogan och Subotic som båda är skadade.

dortmund_200x200werder_200x200

Gamla storlaget Werder Bremen ligger på 14:e plats i ligan och är indragna i bottenstriden, man har en poäng ner till Eintracht Frankfurt som ligger på nedflyttningsplats till Bundesliga 2 och Hoffenheim som ligger på kvalplatsen. Har tagit en del poäng på slutet t.ex. på de fem senaste har man raden 2-2-1 så formen är helt ok. Tyvärr har man sin bästa målgörare Claudio Pizzaro (12st) på skadelistan. Bremen har även haft svårt mot offensivt skickliga lag t.ex. har dem fått storstryk mot Bayern (5-0), Mönchengladbach (5-1), Wolfsburg (6-0) och i senaste mötet mellan lagen vann Dortmund med 3-1.

Kvällens avbräck är Djilobodji (avstängd), Bargfrede, Zetterer, Johannsson och Wolf p.g.a skador


Werder Bremen kommer få det tufft här, de ska vara glad att Frankfurt också stöter på tufft motstånd i dag, så en förlust här göra nog inte så mycket. Dortmund kommer göra som vanligt och bara trycka på mer och mer. Testar en medel insats på Dortmund -2 asian handicap.