Tre raka över/under spel i allsvenskan har nu suttit, så jag testar ännu ett spel. I dagens hockeyallsvenska är det bara en match som erbjuds, och det är den mellan Borås – Mora. Blir det fjärde raka? Läs mer!

  • Match: Borås – Mora
  • Spel: över 5,5 mål
  • Odds: 1.88 (bwin)
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 18.00

Borås ligger som jumbo i allsvenskan och har hela nio poäng upp till säker mark. Man har alltså inget att förlora och är då en giftig motståndare för alla lag i allsvenskan. Det har man också visat på slutet då man bland annat plockade ner Malmö på bortais med 5-4. Senaste matchen blev det dock ingen överraskning då man fick stryk med hela 7-2 på bortais mot Örebro. Man har inte direkt några toppmålvakter och det gör att jag tror Borås hamnar i ett kval när vi summerar serien.

Inga fått fram någon info om skador i truppen, så jag förutsätter att man kör på som sist mot Örebro.

Mora är det mest formstarka laget i hockeyallsvenskan för tillfället och har tagit poäng i samtliga matcher efter sitt tränarbyte. Lars Ivarsson verkar ha fått fart på laget och senast stod man för en bra match mot Malmö, där man vände ett tvåmålsunderläge och till slut vann på övertid. Laget har fått ordentlig snurr på målproduktionen och snittar nästan fem gjorda mål på de tre senaste matcherna, men det betyder också att man blottar sig en del bakåt.

Förutom ett par långtidsskadade så missar även backen Tom Nilsson dagens match.

———————————————————————————–

Borås har som sagt nio poäng upp till säker mark och förlorar absolut ingenting på att släppa tyglarna och köra för fullt här, något jag tror man kommer göra på hemmais. Detta resulterar i att Mora får spela det kontringsspel som man är bäst i serien på. Denna har goda chanser att gå över linan tycker jag!

/e@sy