Inte ofta jag rekar dubbelmatcher men jag tycker mig ha hittat ett rätt så bra värde på ett av världens bästa dubbelpar emot ett halvdant dubbelpar som inte är samspelta.

  • Matchen : Bopanna/Vasselin v Kubot/Seppi
  • Liga : ATP Basel
  • Speltips : Bopanna/Vasselin att vinna matchen
  • Odds : 1.65 @ bwin
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Rohan Bopanna ifrån Indien och sedan Edouard Roger-Vasselin ifrån Frankrike blir tillsammans ett av världens bästa dubbelpar. Dom började spela ihop i år och hittills har det gått riktigt bra, 14-5 i matcher vilket är riktigt stabilt. Dom vann turneringen i Tokyo på ett övertygande sätt då dom vann både över Huey/Inglot i semifinalen och sedan Murray/Peers som båda är högt upp på rankingen i dubbelvärlden. Bopanna besitter en väldigt stabil serve och ett väldigt bra volleyspel, han spelar i princip bara dubbel och har nu gjort väldigt länge. Vasselin är en singelspelare som är rankad 65:a i världen, hade kunnat vara högre upp om han hade satsat fullt ut på det men han har sina största kvalitér i dubbel tennisen med sina returer, sin serve och sitt volleyspel.

Lukasz Kubot ifrån Polen och sedan Andreas Seppi spelar ihop i denna turneringen, Kubot är nog den som tar dubbeltennisen mest seriöst av dessa två. Både Kubot och Seppi är otroligt formlösa när det gäller singeltennisen och har varit det ett bra tag, men Kubot har varit en bra dubbelspelare och är det än men han är inte den spelaren han en gång var i dubbel heller. Seppi är en spelare som kan prestera i dubbel, men då måste det vara en betydelsefullare match där han vill kämpa och verkligen behöver vinna. Nu har ju Seppi åkt ur singel turneringen efter förlust emot Brands så tror inte att motivationen är på topp.

Jag tror att Bopanna/Vasselin blir alldeles för starka för att rubbas och dom är alldeles för samspelta för att kunna slarva bort denna otroligt stora segerchansen som dom ändå har. Dom ska vinna detta.

Lycka till!

/Lidde