Bomben 1 idag innehåller tre hockeymatcher som vi hämtar från Oddset Hockey Games och NHL. Känns inte allt för svårt och systemet jag spelat landade på 144kr till slut. Läs mina funderingar här!

Match A. Tjeckien – Sverige   1,2 – 4,5

Vi har gått igenom den här matchen lite tidigare och jag ser Sverige som det klart bättre laget här. Man har hemmaplan och kommer ösa på för fulla muggar från start, ser det inte som en omöjlighet att det kan rinna iväg här. 5 mål för Sverige är streckade på låga 9%, måste helt klart med på lappen!

Match B. Columbus – Dallas   2,3 – 1,2,3

Columbus är ett av dom sämre lagen i ligan och har även haft det riktigt tufft på slutet med idel förluster, tror inte man förmår att göra mer än 2-3 mål på Dallas här. Bortalaget Dallas har också en usel form och har haft svårt med målproduktionen senaste tiden. Endast fyra mål gjorda på de tre senaste matcherna är inget att jubla över. Brukar även bli målsnåla tillställningar när dessa lag möts och inget talar för en förändring idag. 17% på ett mål för Dallas är intressant!

Match C. Minnesota – Vancouver   2,3,4 – 2,3

Minnesota har ett riktigt bra lag med Heatley i spetsen, och man har dessutom gått hyfsat resultatmässigt på slutet. På hemmais har man en förmåga att smälla in en del mål så jag chanser med två till fyra mål här, fyra mål är streckade på endast 11%. Vancouver har haft svårt med att vinna matcher på slutet och kommer från fem raka kryss. På dessa matcher matcher har man snittat kring 2,3 gjorda mål, så jag hoppas snittet håller i sig även idag.

—————————————————————————–

144kr kostar systemet alltså, och det är spelstopp hos Svenska Spel 18:59.

/e@sy