Idag bjuder bomben på tre matcher från andra-divisionerna i Italien, Spanien och Frankrike och det ser inte helt lätt ut på förhand. Häng på!

Bomben 2 - Måndagen den 7e November
Insats: 216 kr
Spelstopp: 20.29

Brescia – Sampdoria   0, 1 - 1, 2

Brescia har stora bekymmer för dagen och står utan seger i de 7 senaste matcherna. Man är uppe i 5 raka förluster och man har inte mäktat med att göra mål i lagets 4 senaste matcher så därför prövar jag 0, 1 på dem här. Sampdoria är något vassare då man vann senast med 2-0 hemma mot Crotone som ligger strax ovanför Brescia i tabellen. På bortaplan har man 3-2-1 som resultatrad och man bör ha bra chans att ta poäng mot ett extremt formsvagt Brescia här. Sampdoria är dock inget målglatt gäng på bortaplan så därför liras 1, 2 mål på dem.

Murcia – Deportivo  1, 2, 3 – 0, 1, 2
Det här känns som en väldigt öppen match mellan två lag på den övre halvan av tabellen. Murcia har fin form för dagen då man ståtar med 8 raka utan förlust. De 3 senaste matcherna har dessutom slutat med seger och man jagar givetvis sin fjärde raka seger här. Deportivo är inte i lika bra form men man vann senast hemma med 3-2 mot Girona som är ett bottenlag. På bortaplan är man inte lika starka… Murcia ska tack vare form och hemmafavör stå som favorit i den här matchen men den här ligan är väldigt oberäknelig och det förvånar mig inte om det blir målkalas.

Lens – Sedan  0, 1 – 1, 2, 3
Toppen mot botten i den här matchen och det är Lens som ligger näst sist i tabellen medan Sedan ligger på fjärde plats. Lens har stora bekymmer för dagen, framförallt med målskyttet då man gått mållösa från 6 av lagets 7 senaste matcher. Man stod dock för en riktigt stark prestation för 3 omgångar sedan då man på bortaplan spelade 2-2 mot tredjeplacerade Bastia. Men efter det var man tillbaka på ruta ett igen och har åkt på 3 raka förluster och målskillnaden 0-7 på dessa tre talar sitt tydliga språk. Sedan har två raka 3-1 segrar bakom sig mot lag som är bättre än Lens och det plus tabelläget gör att man ska vara klara favoriter i den här matchen. Sedan är ett helt okej bortalag och nu möter man ett lag som spelar helt utan självförtroende, det bör vara en munsbit för Sedan som avancerar mot Ligue 1.