Gårdagens bombenförslag såg riktigt bra ut med en 10 minuter kvar att spela, det enda som behövdes då var ett till mål från Bayern München. Nu blev det istället ett till mål för Birmingham och spelet gick till spillo. Även idag har vi två CL-matcher på kupongen, dessutom en match från Superligaen i Danmark. Häng med!

Match A. Chelsea – Benfica   2, 3  -  1, 2

Returmöte i Champions League där Chelsea har 1-0 att gå på från första mötet. Men Benfica skrapade fram en hel del chanser i den matchen och man kommer nog även få sina chanser ikväll, så att man gör ett mål ser jag som väldigt realistiskt. Men i slutändan ser jag ändå att Chelsea kryssar/vinner i den här matchen och traskar vidare till semifinal, det är trots allt stor skillnad på hemma- kontra bortagräs i den här typen av matcher. Benfica måste framåt och det kan straffa sig här, därav 2-3 mål på Chelsea.

Match B. Real Madrid – APOEL   4, 5, 6, 7, 8  -  0

Här kommer det gå undan kära APOEL. Ett Real Madrid som öser in mål för tillfället kommer formligen krossa cyprioterna här, och det kan sluta i läskigt stora siffror. Real hade kunnat göra tio mål i senaste mötet, men med lite oskärpa slutade det vid tre. APOEL hade inte ett enda skott mot Casillas i första mötet och jag låter det stanna vid ett tecken på bortalaget här. Real kommer säkerligen vila en del spelare men man hade vunnit med sitt b-lag här. 8 mål för Real är streckat på endast 1%, måste testas!

Match C. Ålborg – Midtjylland   1, 2  -  1, 2, 3

Dagens svårlösta fall hittar vi i den danska Superligaen där Ålborg tar sig an Midtjylland. Jag väljer att gå på att det blir en bortavinst här då Midtjylland är det klart bättre laget enligt en del rapporter jag fått. Man spelade 2-2 senast i ligan då man åkte på en kvitteringsboll i 92:a minuten. Ålborg är ett av seriens formsvagaste gäng och brukar hålla sig till 1-2 mål gjorda på hemmagräset.


Det är ”bomben 1″ som gäller idag och det är som sagt en halv miljon extra i potten, grymt värde att slänga in en rad alltså! Det här systemet kostar 120 riksdaler.

Spelas hos Svenska Spel som vanligt och spelstopp är satt till 18:29.

Lycka till!

/e@sy