Kvällens ”bomben 1″ bjuder på en halv miljon extra i potten och det är självklart att den ska spelas! Matcherna är dessutom högintressanta då bägge matcherna från Champions League finns med på kupongen, dessutom har Svenska Spel slängt med en match från engelska Championship. Så här går tankarna:

Match A. Barcelona – Milan   2, 3, 4 – 0, 1

Returmöte i CL och vi har ett ruskigt intressant möte på Camp Nou ikväll. Efter 0-0 på San Siro måste Barcelona gå framåt för att inte hamna i något jobbigt läge ifall Milan skulle stänka in en balja. Barcelona är det klart bättre laget här och kommer ha en 65% bollinnehav minst, och när man nu dessutom bjuds på en nyklippt och fräsch gräsmatta så kan jag inte se hur man ska misslyckas med detta. Räknar iskallt med att Barcelona lyckas trä in minst två bollar idag och jag tror inte att Milan mäktar med mer än ett mål.

Match B. Bayern München – Marseille   3, 4, 5 – 0, 1

Även detta ett returmöte i CL där första matchen slutade 2-0 till Bayern München. Hemma på Allianz Arena är man dessutom en maktfaktor och detta kan sluta i en totalt överkörning, senast man spelade CL här så åkte Basel på 7-0 i baken. Nu tror jag inte det blir lika stor kross här men självklart kommer hemmalaget vinna med minst ett par bollars marginal. Fem mål för Bayern är streckade på superlåga 6% just nu, måste med på kupongen! Marseille har haft förtvivlat svårt att göra mål både i ligan och i CL, så jag tror inte man mäktar med mer än ett mål här.

Match C. Burnley – Birmingham 1, 2 – 1, 2

Match i engelska Championship som känns lite halvklurig. Burnley kommer från en 5-1 vinst mot ”Pompey” samtidigt som Birmingham kommer från en 3-1 vinst mot Doncaster. Men nu håller både Portsmouth och Doncaster till i absoluta botten av Championship, så någon större målfyrverkeri tror jag inte vi har att vänta oss. Brukar även bli lagomt med mål när dessa lag möts och de fem senaste drabbningarna lagen emellan har slutat 2-1, 2-1, 2-1, 1-1 och 1-1. Därför blir mina tecken ganska givna i den här matchen.


Mitt förslag här kostar 144kr och det är ”bomben 1″ som gäller. Som vanligt spelar ni detta hos Svenska Spel och spelstopp är satt till 20:44.

Med 500.00kr extra i potten så är det givet att lämna in en rad!

Lycka till!

/e@sy