Dags för Europa League-matcher denna torsdag. Har Malmö FF hämtat sig efter storförlusten senast? Här kommer i alla fall ett systemförslag på 216 kr.

Metalist – Malmö FF 3,4,5 – 0-1

Vi chansar på mycket mål på hemmalaget här för att få upp oddset något. Senast på bortaplan vann Metalist med 4-1 trots en man mindre större delen av matchen. Nu har laget hemmaplan och då bör det inte vara helt omöjligt att göra minst 3 mål på Malmö. Vi chansar i alla fall och försöker höja utdelningen lite.

Atletico Madrid – Udinese 2,3,4 – 0-1

Atletico Madrid är ute efter revansch efter förlusten på bortaplan mot Udinese med 0-2. Spanjorerna är mycket bättre hemma än borta. Udinese däremot har 5 raka bortamatcher utan vinst. Vi hoppas på en målrik tillställning här, varför inte 4-2?

Celtic – Rennes 1,2 – 0-1

Här slösar vi inte med strecken då matchen ser ut att bli både jämn och målsnål. 1-1 blev det senast lagen möttes i Frankrike efter bl.a. ett självmål av Celtic. Båda lagen behöver poäng då lagen ligger sist i gruppen med endast två poäng hittills. Celtic är dock knapp favorit här och bör ligga närmast vinst. Bra att veta är också att Celtic bara gjort 1 eller 2 mål på de senaste 3 europamatcherna. Rennes har 2-2 i målskillnad på de 4 senaste matcherna, alltså är det troligt att det inte är någon målfest att vänta.

Lycka till!

//Josef