Bomben 3 idag tisdag bjuder på två riktigt tuffa matcher från England.

Arsenal – Manchester City 0,1,2 – 1,2

Arsenal fick bara med sig 1-1 i helgen mot Fulham. Även Man C fick med sig 1-1 i helgen men då mot Liverpool. Det här är match i Ligacupen vilket inte är fullt prioriterat av storlagen. Dock så finns det en viss ära i att slå en rival, som dessa båda är. Arsenal går sällan mållösa hemifrån och med tanke på lagets skador så kommer Arsenal att ställa upp med ett starkt lag. Även Man City kommer med ett starkt lag och även om flera spelare som inte spelar så ofta får chansen så har dom ett bra lag.

Chelsea – Liverpool 1,2 – 0,1

Lagen möttes i ligan för drygt en vecka sedan och då vann Liverpool knappt efter ett sent segermål. Räkna med att Chelsea kommer revanschsuget till den här matchen och dessutom kommer dom ställa upp med ett bra lag. Liverpool hade en tuff match i helgen mot Man C och får det tufft även här på bortaplan. Kanske är laget något slitet men trots detta så brukar lagets defensiva spel funka relativt bra. Chelsea är i alla fall knapp favorit här och vi chansar lite här genom att snåla med strecken.

Barcelona – Rayo Vallecano 2,3,4,5 – 0,1

Barcelona förlorade i helgen mot Getafe på bortaplan och fick också gå mållösa från den matchen. Det hör inte till vanligheterna och jag tror att Vallecano får sota för Barcas usla insats senast. Rayo Vallecano är inget bra bortalag och frågan är hur många mål laget kommer släppa in. Mot Real Madrid blev det 2-6 för ca två månader sedan. Barcelona är i samma klass och skulle matchen sluta 5-1 så ökar oddset rejält.

Lycka till!

//Josef