Gårdagens hockeybomb gav riktigt bra utdelning tack vare att både Frölunda och Troja/Ljungby blev nollade i sina respektive matcher. Ingen lycka där men det är bara att ta nya tag till kvällens hockeybomb, där det ligger hela 444.444kr extra i potten! Bara matcher från elitserien denna gång och nyckelordet blir målsnålt. Så här går funderingarna:

Match A

Djurgården – Linköping   1, 2, 3 – 1, 2

Poäng som det spelas om här har nog aldrig varit viktigare än nu. Två lag som inför säsongen var tippade ganska högt upp och slåss nu alltså för fortsatt spel i elitserien. Djurgården har den bättre formen och jag tror även man krigar ner Linköping här inför hemmapubliken. Två bra målvakter i Wesslau och Norrena gör att det hela lutar åt väldigt målsnålt, dessutom är det otroligt viktiga poäng på spel som gör att det kan krampa i spelet här. Inga nya avbräck i lagen och man verkar köra på som senaste matchen vad det verkar.

Match B

Färjestad – Växjö   2, 3, 4 – 1, 2

Färjestad gick riktigt bra innan man åkte på pumpen mot Luleå senast, en match man förlorade med 4-1. Innan detta nederlag så hade man en grym defensiv där man nollade både Modo och Djurgården, samt bara släppte in en puck mot AIK, så att Växjö ska ösa in mål här tror jag inte ett dugg på. Växjö har dessutom spelat riktigt svagt på bortais på slutet och har faktiskt inte gjort fler än två mål i sina tio senaste matcher på resande fot. Jag tror inte heller att Färjestad står för något målfyrverkeri då man saknar båda norrbaggarna Bastiansen och Holtet till kvällens match. Färjestad vinner matchen tror jag, men det blir nog med målsnåla siffror.

Match C

Skellefteå – HV71   1, 3 – 2, 3, 4

Skellefteå fick det oväntat tuff mot Djurgården senast på hemmais, där man till slut fick ge sig efter straffar. Man har även haft svårt med målproduktionen i den egna borgen på slutet om man bortser från 6-0 vinsten mot usla Timrå, det är faktiskt inte många gånger man gjort över 2-3 mål här på senaste tiden. Nu ställs man även mot seriens bästa bortalag HV71, som mycket väl kan skrälla och ta med sig alla poängen här. HV71 har knallform på bortais och har bara släppt in sju mål på sina sex senaste matcher på resande fot. Måste bara testa 1 mål på Skellefteå här som står i låga 14% just nu. Ännu ett tecken som måste med är 4 mål på HV71, som endast är streckat på 11% just nu.

————————————————————————————-

Systemet som jag spelar efter kostar 216kr.

Klicka in på Svenska Spel redan nu och spela på ”Bomben 1″, spelstopp 18:59 ikväll och alltså hela 444.444kr extra i potten!

Lycka till!

/e@sy