Extrapengar på bomben 1 denna dag, närmare bestämt 333.333kr! Med så mycket extra deg i potten känns det bara dumt att inte lämna in en rad och hoppas på dom stora pengarna. Ikväll handlar det enbart om hockey, vi hämtar en match från elitserien och två från hockeyallsvenskan. Mitt förslag kostar 240kr och funderingarna går så här.

Match A.

Modo – Frölunda   2, 3, 4 – 2, 3

Modo har i nuläget den sista slutspelsplatsen men är långt ifrån klara att ens spela i elitserien nästa säsong, man har bara fem poäng till godo på Djurgården nere på kvalplats. Formen är även den långt ifrån klar trots att man lyckades vinna senast, innan den vinsten hade man faktiskt tre raka förluster. Frölunda däremot är seriens formstarkaste lag för tillfället och har klättrat upp på en andraplats i tabellen, man imponerar stort just nu! Inga direkta avbräck i något av lagen. Lagens tidigare möten mot varandra har varit målsnåla och jämna, jag tror på något liknande ikväll då det är två riktigt bra målvakter som ställs mot varandra.

Match B.

Leksand – Troja/Ljungby   4, 5, 6, 7, 8 – 2, 3

Leksand är 100% klara för kvalserien vid vinst ikväll, och givetvis bommar man inte den chansen. Troja/Ljungby ligger i ingemansland och har absolut inget att spela för här. Detta vinner Leksand och det kan bli ett riktigt målfyrverkeri. Samtidigt är inte Troja dåliga offensivt och Leksand saknar backgiganten Timander idag, så ett par puckar ska man kunna pricka in.

Match C.

Rögle – Södertälje   2, 3 – 1, 2

Hyperviktiga poäng på spel, främst då för bortalaget Södertälje som halkat ner under play-off strecket nu. Rögle är så gott som klara om man bara kniper två poäng här och man kommer nog sätta defensiven i största fokus. Södertälje är främst ett defensivt lag som oftast gör det riktigt bra i egen zon, man har dessutom en av seriens absolut bästa målvakter. Men offensivt funkar det inte alls och man har förtvivlat svårt att få in puckarna, man saknar verkligen en målskytt i laget! När dessutom Rögle har en riktigt bra målvakt i Jonas Fransson så känns det solklart att detta blir målsnålt och tajt.

————————————————————————–

Systemet kostar alltså 240kr och som vanligt så spelar ni bomben hos Svenska Spel.

Spelstopp: 18:59

Lycka till!

/e@sy