Dagens fotbollsbomb bjuder på 3 matcher varav två är riktiga toppmatcher från den engelska och franska ligan. Eftersom det bara är 3 matcher idag så körs ett system på 216 rader för att chansa lite och komma åt de lite större pengarna.

Liverpool – Manchester City 1,2 – 0,1,2

Vi tar med 0 mål på Manchester City då dom spelat CL i veckan och Liverpool har spelat bra defensivt på hemmaplan. Liverpool har hemmaplan och behöver poängen bäst av dessa båda lag, dom är knappa favoriter här. Lagen känner varandra alltför väl och något målfest lär det inte bli, men man kan ju hoppas på 2-2. Vill man ha ett mindre system så kan noll mål på Man C tas bort, då blir det endast 144 kr.

Milan – Chievo 2,3,4 – 0,1

Inget snack om att Milan är favoriter här trots att laget hade en tuff match i veckan mot Barcelona. Milan släpper sällan in mer än två mål på hemmaplan och med en bra start på matchen så kan siffrorna rinna iväg. Chievo är ett mittenlag som är betydligt sämre på bortaplan och förlorade faktiskt i den senaste bortamatchen mot Siena med hela 1-4.

Marseille – Paris SG 0,1,2 – 1,2

Definitivt den mest svårtippade matchen av dagens tre. Båda lagen känner varandra väldigt väl och tidigare möten har sällan slutat med många mål. Marseille känns aningen formsvagt för dagen med förluster både mot Montpellier i ligan och hemma mot Olympiakos i CL. PSG är knapp favorit i mina ögon och kan knipa 3 poäng i den här mycket jämna matchen.

Lycka till!

//Josef