3 matcher, 3 ligor och en Bomb. Här är kvällens Bomben-förslag, som inte ser helt omöjligt ut.

Tottenham – Aston Villa 1,2,3 – 0,1

Tottenham går sällan mållösa från sina hemmamatcher och Aston Villa har en svår uppgift framför sig. Tottenham kan gå upp på 3:e plats i ligan vid en eventuell vinst här. Hemmaformen är bra och laget gör oftast mellan 1-3 mål. Aston Villa gjorde två mål i den senaste bortamatchen men har tuffare motstånd nu.

Racing Santander – Malaga 0,1,2 – 0,1

Malaga finns med i toppen av tabellen av tabellen men har inte spelat särskilt bra i bortaspelet. Bara två gjorda mål på 6 bortamatcher är riktigt uselt. Racing är inte heller någon målmaskin, bara 7 mål på 11 matcher. Detta bäddar för en målsnål tillställning och 1-1 ligger nära till hands.

Bochum – Cottbus 1,2,3 – 1,2

Mittenmöte i den tyska andradivisionen och matchen känns väldigt öppen på förhand. Båda lagen har varit inblandade i målrika matcher den senaste tiden. Dock så har Cottbus inte öst in mål på bortaplan och tar därför bort 3 mål på bortalaget här. Har ni råd så ta gärna med även 3 mål på Cottbus då det bara är streckat på ynka 5%. Bochum har hemmaplan men har varit väldigt ojämna på slutet. Kanske kan det vara läge att ta med även 0 mål på Bochum? Nja, ett mål borde laget klara av på hemmaplan.

Lycka till!

//Josef