Arsenal gick mållösa från hemmaplan igår men vi tar nya tag idag med ett spelförslag på 288 rader. Champions League står åter på schemat och det är 4 matcher som gäller.

Bayern Munchen – Napoli 2,3 – 0,1

Två offensiva lag möts men trots det blev det bara 1-1 senast lagen möttes. Bayern är starka hemma och går alltid framåt med mycket spelare. Napoli är duktiga på att kontra och kan peta in en boll. Bayern är dock för bra och bör vinna på hemmaplan.

Lyon – Real Madrid 0,1 – 1,2,4

Lyon släppte in 4 mål mot Real Madrid senast, då vinner man inga matcher. Real Madrid har kanonform och har inte släppt in ett mål på 4 matcher, imponerande. Har C. Ronaldo en bra dag så kan det gå som sist så vi chansar med 4 mål på bortalaget. Det ger ett lite högre odds.

Manchester U. – Otelul Galati 2,3,4 – 0

Många streck på noll mål för Otelul men jag spikar ändå. Jag kan inte se Man U släppa in mål mot rumänerna på hemmaplan. Motsvarande möte slutade 2-0 till Man U och på hemmaplan så kan det rinna iväg med några fler mål.

Villareal – Manchester City 1,2 – 1,2

Jämn match senast mellan dessa lag och Aguero avgjorde sent då, 2-1. Villareal måste vinna för att inte bli sist i gruppen och kommer därför satsa framåt. Det kan bädda för Man C som kan kontra in ett par bollar. Man C är nog nöjda med ett oavgjort resultat här trots allt. 1,2 mål på båda lagen känns fegt, men vettigt.

Lycka till!

//Josef