Vi värmer upp inför helgen med en fotbollsbomb. Bomben 3 idag fredag står på schemat och vi kör ett lite större system idag. 3 matcher och 324 rader.

Genoa – Milan 0,1,2 – 1,2,3

Milan har kanonform och börjar nu plocka poäng även på bortaplan. Genoa har inte imponerat alls men ligger ändå med skapligt i tabellen på en 9:e plats. Milan är favoriter och bör vinna här men även om Genoa inte är lika starka som tidigare år kan dom säkert skrälla på hemmaplan. Med de tecken vi har känns det helgarderat.

Bayer Leverkusen – Hoffenheim 1,2 – 0,1,2

Leverkusen får ses som favorit här i kraft av hemmaplan. Laget har gjort mål i 6 raka matcher och på hemmaplan har man spelat väldigt stabilt och inte släppt in mycket mål alls. Hoffenheim är normalt sett ett bra lag men har nu 4 raka matcher utan vinst. Här slår laget ur underläge och med tanke på att det finns kapacitet i laget så känns matchen öppen.

Crystal P – Derby 0,1,2 – 0,1

Crystal Palace tar här emot ligans formsvagaste lag och får ses som klar favorit här. Laget har 3 raka 0-0 matcher på hemmaplan och verkar ha väldigt svårt att göra mål. Därför var det en stor överraskning att laget slog ut självaste Man U i ligacupen i veckan. Derby får ingenting att fungera för tillfället och har 5 raka förluster. Möjligtvis kan laget knipa en poäng här beroende på hur tröttkört Crystal P är efter matchen mot Man U som gick till förlängning. Noll mål på Crystal P kan skippas för ett mindre och billigare system på endast 216 rader.

Lycka till!

//Josef