Dagens speltips är inget skämt utan består av 3 matcher från 3 olika ligor. Bomben 2 är det som gäller.

Syrianska – IFK Göteborg 0,1 – 1,2

Här chansar jag lite med få tecken eftersom det är premiär med lite kylslaget väder och ojämna planer osv. Syrianska har i stort sett samma lag som förra året, rent kapacitetsmässigt. De kommer att få fajtas på den undre halvan och även om man har hemmapubliken i ryggen i premiären så kommer man att få det svettigt. IFK Göteborg har värvat smart och intressant med spelare som Gerzic, Sobralense och Pontus Farnerud. Man har onekligen ett starkt mittfält och fortsätter Hysén som tidigare säsonger så får vi nog räkna med att vi hittar laget i toppen av tabellen. Knapp favorit här i premiären skall man absolut vara, men det bör bli målsnålt.

Tottenham – Swansea 1,2,3 – 0,2

Tottenham jagar Arsenal som tappade poäng igår och på hemmaplan är Tottenham alltid att räkna med. Laget har gjort 1 eller 3 mål på de 4 senaste hemmamatcherna och allt däremellan är det mest troliga, ingen tvekan. Swansea är luriga men kommer att få det hett om öronen direkt i den här matchen. De kommer förmodlig att gå mållösa här men jag chansar även med 2 mål på bortalaget för att höja upp oddset en aning.

Juventus – Napoli 1,2 – 0,1,2,3

I den här matchen kan det ringa ordentligt om Napoli har en bra dag. Det vimlar av målskyttar i båda lagen så matchen i sig kan sluta hur som helst. Napoli behöver poängen mest men med tanke på Milans poängtapp igår så vill nog Juventus väldigt gärna vinna här på hemmaplan. Juventus har en förmåga att knipa viktiga och knappa segrar mot topplag och jag har svårt att se Turinlaget göra fler än 2 mål mot Napoli. Trots allt så kommer det med all säkerhet bli en bra match och för oddsets skull så får vi hoppas på 1-3 i matchen.

Lycka till!

//Josef