Bomben 2 denna tisdag bjuder på matcher från både Italien och Spanien. Spelsystemet är på 144 rader.

Genoa – Inter 0,1 – 1,2

Inter har vunnit de tre senaste mötena mot Genoa på bortaplan. De har dessutom inte släppt in något på dessa matcher och nu på slutet verkar även Ranieri fått ordning på försvarsspelet. Inter har släppt in 3 mål på de fem senaste matcherna och Genoa släpper sällan in många mål på hemmaplan. Det bäddar för en målsnål historia här men Inter känns lite på gång och kan mycket väl knipa en seger här.

Palermo – Siena 1,2,3 – 0,1

Palermo förlorade senast hemma mot Cesena med 0-1, vilket var lagets första hemmaförlust på 7 matcher. Normalt sett är man väldigt starka hemma och gör ofta 2 eller 3 mål framåt. Siena spelar väldigt tajt defensivt på bortaplan och kan hålla emot Palermo under lång tid, men Palermo skall vara det bättre laget här. 1-3 på hemmalaget känns helgarderat.

San Roque – Sevilla 0,1 – 1,2,3

Cupmatch i Spanien och laget från Segunda B, San Roque, skall försöka skrälla mot Sevilla. Sevilla har inte övertygat spelmässigt i ligan men finns ändå på en 5:e plats i ligan. Bortaspelet har varit ganska dåligt, poängmässigt, men på den positiva sidan har laget släppt in väldigt lite mål. San Roque är ett topplag i Segunda B men skall normalt sett inte ha något att säga till om alls mot Sevilla, Kanske kan laget chocka och göra nåt mål framåt men inte mer än så. Sevilla är inget lag som öser in mål heller men de är klara favoriter här och bör vinna.

Lycka till!

//Josef