Senast var man ett ynka mål från att sätta bomben då Skellefteå gjorde lite fler mål än förväntat på HV71. Men vi tar nya tag och denna gång är det endast matcher från elitserien på kupongen. 666.666 extra härliga kronor i potten alltså och så här går mina tankar:

Match A.

AIK – Luleå   1, 2, 3 – 1, 2

Tror detta blir en tajt och målsnål match mellan seriens bästa försvar (Luleå) och seriens bästa målvakt (Fasth). Jag håller dock AIK som favoriter här eftersom det är hemmais plus att man fått tillbaka en del spelare från skada/sjukdom. Luleå har förvisso kalasform men jag tror att Fasth sätter stopp här.

Match B.

Frölunda – Växjö   3, 4, 5 – 1, 2

Växjö behöver verkligen poängen här för att inte bli indragen i ett kval, men enligt mig får man vända hem tomhänta här. Frölunda gjorde ett bottennapp mot MODO senast och revanschlustan är nog stor här inför hemmapubliken. Frölunda kommer till spel med nästintill starkast möjliga lag, endast Pierre Johnsson saknas. I Växjö stryker vi Mike Iggulden och Erik Josefsson, som bägge skadade sig senast mot Färjestad. Tunga avbräck!

Match C.

MODO – Brynäs   3, 4, 5 – 2, 3

MODO har inte tagit någon trepoängare mot Brynäs denna säsong, men idag tror jag det kan vara dags. Man har bra form med två raka segrar i bagaget, först HV71 (5-1) och sedan Frölunda (3-0). Inga dåliga lag man slagit och jag tror även man kan rubba Brynäs, ett Brynäs som tappat form på slutet och föll senast mot AIK på hemmais med 4-2. Har en liten feeling för att det kan bli många mål här.

—————————————————————————-

  • Spel: Bomben 1 Tor.
  • Radkostnad: 216kr
  • Spelstopp: 18:59

Glöm nu inte att det är hela 666.666kr extra i potten, så gå in på Svenska Spel och lämna in en rad du också!

Lycka till!

/e@sy