Gårdagens ishockeybomb skulle visa sig vara vara riktigt svårlöst i och med Sveriges bleka 1-1 mot Tjeckien. Idag är det fotboll som gäller på ”Bomben 2″. Matcherna hämtar vi från Tyskland, Holland och Spanien. Mitt förslag kostar idag 216kr och ni läser mina funderingar här.

Match A. Wolfsburg – Freiburg   2,3,4 – 0,1

Wolfsburg har värvat hårt på slutet för att avancera från sin nuvarande bleka 10:e plats i ligan. Jag man gjorde en bra försvarsinsats senast mot topplaget M’gladbach och lyckades få med sig en pinne efter 0-0. Gången innan var man ut mot Bayern Munchen och fick stryk med 2-0 på bortagräs, en förlust som det inte är mycket att snacka om, Bayern är som alla vet riktigt starka. Nu möter man jumbon Freiburg och den här matchen ska man bara vinna. Visar man upp samma försvarsspel som senast har jag svårt att se Freiburg göra fler än ett mål. Wolfsburg har förvisso inte gjort mål på två ligamatcher, men det har varit mot topplag och jag hoppas på islossning här. Fyra mål för hemmalaget är streckade på endast 7% och måste testas.

Match B. Twente – Heracles   3,4,5 – 0,1

Jag tror Twente kör över Heracles fullständigt här. I sina två senaste hemmamatcher har Twente 9-1 i målskillnad, och då har man mött lag av Heracles kaliber. Man har ännu inte förlorat någon match på hemmagräs och det kommer förmodligen inte ske inte här. Det är fullt möjligt att Twente pangar in fem mål här, något som är streckat på låga 6%! Vill ni läsa en längre rek om denna match så finns den här.

Match C. Celta Vigo – Recreativo de Huelva   1,2 – 0,1

Match i spanska Segunda Division där det är viktiga poäng på spel för främst hemmalaget. Celta Vigo ligger för tillfället med i toppen av tabellen på en tredjeplats, men det är tajt om platserna där uppe så det gäller att fortsätta ta poäng. Framgångsreceptet för Celta har varit ett starkt försvarsspel, då man sällan släpper in många mål, endast sju mål insläppta på elva hemmamatcher. Eftersom försvaret är så pass bra så lider offensiven en del, något som varit märkbart på slutet, tre 1-0 segrar och en 0-0 match på de fyra senaste. Känns som strecken räcker bra här då det känns som en målfattig historia på förhand.

——————————————————————————————

Spelstopp 19:59 idag och som vanligt spelar ni Bomben hos Svenska Spel. Känns 216kr för hårt i plånboken kan jag tipsa om att starta ett bolag hos Svenska Spel och bjuda in folk, ett bra alternativ om man vill få lite fler tecken på tipset till en mindre peng.

Lycka till!

/e@sy