Hela 4 st Champions League-matcher står på schemat ikväll och det är ingen lätt uppgift vi har framför oss. Ett spelförslag på 288 kr bjuds det på idag.

Arsenal – Marseille 1,2,3 – 1

Vi singlar 1 mål på Marseille här då strecken sitter något bättre än nollan. Arsenal och Van Persie har kanonform och bör vinna här. Har man råd så bör nollan på Marseille också finnas med på kupongen. Vi måste dock chansa lite här och singlar alltså ettan på Marseille.

Dortmund – Olympiakos 1,2,3 – 0,1

Dortmund förlorade på bortaplan mot Olympiakos men är klart starkare hemma. 1-3 på hemmalaget bör räcka och när vi också har 0,1 på Grekerna så känns matchen helgarderad.

Genk – Chelsea 0,1 – 2,3

Först låg tanken på att singla nollan på hemmalaget här men det kändes inte rätt med tanke på att dom har just hemmaplan. Chelsea vill studsa tillbaks efter den tunga förlusten mot Arsenal senast, 3-5, och måste vinna här. 5-0 vann Chelsea med på hemmaplan men jag tror inte att siffrorna blir så stora på bortaplan. Är man ute efter stora pengar så skall 4 mål på Chelsea också finnas med.

V. Plzen – Barcelona 0,1 – 2,3

Kommentarerna om Barcelona är överflödiga men det som kan vara värt att nämna är att på hemmaplan skrevs resultatet till ”bara” 2-0. Jag tror på något liknande även här då Barcelona inte kommer att ta ut sig på något sätt. Noll mål på Plzen är lite överstreckat, så vi tar med ett mål på tjeckerna också.

Lycka till!

//Josef