Premier League på menyn idag och jag har det klart för mig. Häng med.

Bolton – Wigan
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 1.77 Pinnacle
Spelstopp: 2011-01-05 21:00

Bolton har två riktigt bra insatser bakom sig trots att båda resulterade i förlust. I senaste matchen förlorade man borta mot Liverpool med 2-1, i halvtid hade Bolton 0-1 men tappade till 1-1 i början på andra för att sedan tappa till 2-1 i den 92 minuten. 2-0-3 på som fem senaste och en sjunde plats i tabellen.

Wigan bjöd på en tam insats senast när man mötte Newcastle hemma och föll till slut med 0-1. 1-3-1 på dom fem senaste och en nittonde plats i tabellen. Formen är svårbedömd och man har väl inte direkt varit allt för farliga på bortaplan denna säsong.

Bolton saknar en lång rad spelare, dock inget som är nytt och därför inget som påverkar i denna match.
Wigan byter målvakt i denna match då ena målvakten är lånad från just Bolton, Wigan saknar också ett gäng spelare som varit borta en tid och inget som påverkar i denna match.

Bolton har ett något giftigare anfall än Wigan och det är förmodligen vad som avgör detta mötet, båda lagen är hyfsade på mittfältet och i försvaret och i tidigare möten kan man se att dessa två lag är jämna. Johan Elmander och Kevin Davies avgör detta till Bolton fördel och ettan testas med måttlig insats.

Lycka till.