Det är bara tredje platsen i tabellen som hägrar för City idag mot Bolton, fixar man det eller ger man Arsenal chansen? Spelet är givet på kupongen. Häng med.

Bolton – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.72 Expekt
Spelstopp: 2011-05-22 17:00

Bolton har rasat ordentligt senaste tiden och laget har tappat allt vad form heter. 1-0-4 på dom fem senaste och laget såg ut att kunna sluta på den övre halvan av tabellen innan man tappade allt.

City som sett stabila ut senaste tiden vet vikten av tre poäng idag då man har Arsenal alldeles bakom på en fjärde plats med en poäng mindre. City vill sluta topp 3 för första gången på över 30 år vilket också innebär direkt avancemang till Champions League. 4-0-1 på dom fem senaste och man har inte haft det lätt borta mot Bolton dom senaste mötena.

Tevez har sagt att han vill lämna klubben för nya utmaningar, frågan är hur laget tar det, Bolton har inte mycket att spela för och frågan är om man har orken att kunna stå emot City idag som mer än allt vill fixa tredje platsen och då behövs det nog tre poäng idag.

Jag tror inte att City kommer ha några större problem med att fixa tre poäng idag, trots att Tevez vill lämna tror jag inte att det är något som kommer att påverka laget i stort, man vet vad tre poäng innebär och det räcker långt. Tvåan står sig bra och spelet är givet.

Lycka till.