Båda lagen imponerade i premiären och vann med stora siffror. En helt annan matchbild att vänta idag. Häng med.

Bolton – Manchester City
Mitt tips: 2
Insats: 6/10
Odds: 1.83 William Hill
Spelstopp: 2011-08-21 17:00

Många trodde att Bolton skulle få det svårt denna säsong när man förlorat anfallare under sommaren men man visade att så inte är fallet när man vann borta mot QPR i premiären med 4-0. Det ska bli intressant att se om detta är en nivå man kan fortsätta att hålla under säsongen eller om det var en ren tillfällighet i premiären. Gardner kommer att testas sent och Holden är fortsatt borta.

City visade direkt att man kommer att vara med och slåss om titeln denna säsong. I premiären vann man hemma mot Swansea med fina 4-0. Sergio Aguero visade att han är värd en startplats i elvan genom att göra två mål mot Swansea, han togs in i laget för att ersätta Tevez som det fortfarande är oklart kring. Det finns inget nytt att rapportera om i laget och förmodligen kommer Tevez att starta på bänken.

Bolton har haft svårt att göra mål på City i dom senaste mötena och jag tror att fallet kan vara så idag också, visst Bolton glänste i senaste matchen när man vann men detta är ett helt annat motstånd och jag tror att man kan få det svårt både framåt och bakåt. City visade att man har slagstyrkan även i år och man har en hel del giftiga spelare att tillgå. Andra raka segern för City kommer idag.

Lycka till.