Vi har en spännande match framför oss i kvällens omgång av Italienska Serie A där Bologna välkomnar Milanos jättar, Inter. Bologna är på en 18:e plats med sex inspelade poäng, medans Inter är på en 4:e plats med 18 poäng, endast två bakom ledande Roma. Tar vi en titt på deras två senaste dueller i Serie A så har båda slutat med var sin poäng. Bologna lyckades besegra nykomlingen Carpi tack vare Masinas mål i 93:e minuten, trots att man spelade med en man mer i över en timme. Kan Rossis lag stå emot bortastarka Inter?

  • Match: Bologna – Inter
  • Spel: Inter -0.75 Asian handicap
  • Odds: 2,08 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:45

Bologna skulle naturligtvis vara mycket nöjda med detta resultat, särskilt eftersom det skulle vara första gången under säsongen där man lyckas få med sig två matcher i rad utan förlust. Tränaren Rossi började med tre raka nederlag, han fick vänta tills den fjärde omgången för sin första seger för säsongen, då Frosinone besegrades hemma med 1-0. Efter detta var det väldigt få som räknade med att det skulle dröja ytterligare fem omgångar och en duell med en annan nykomling Carpi för nya poäng. Det bekräftar att de fortfarande inte är mogna för den italienska eliten och kommer därför troligen i denna duell med Inter har en hel del problem att förbli obesegrade, trots att man spelar framför sina fans.

bologna_200x200inter_200x200

Till skillnad från Bologna, öppnade Inter den nya säsongen på bästa tänkbara sätt. Under de fem inledande omgångarna fick man lika många segrar, men nu är man definitivt i en liten kris, eftersom laget under de fyra senaste matcher lyckats samla ihop endast tre poäng. Visserligen, så är det bara förlusten hemma mot Fiorentina som skulle kunna betecknas som ett stort misslyckande, medans  i de återstående tre matcherna spelade man oavgjort mot Sampdoria, Palermo och hemma mot regerande mästarna Juventus. Dessutom, i den senaste matchen mot Palermo fick man spela de sista 15 minuterna med en man mindre, då försvararen Murillo drog på sig sitt andra gula kort. Nu ser jag detta besök i Bologna i själva verket som ett utmärkt tillfälle för Inter att få med sig tre poäng. Tränaren Mancini kommer förmodligen ställa upp med en mycket mer offensiv taktik än i de tidigare matcherna, vilket skulle innebära att för första gången under säsongen kan vi få se de tre nya förstärkningar,  Ljajic, Jovetic och Perisic bakom anfallaren Icardi.

 

Eftersom Bologna under de nio inledande omgångarna endast lyckats ta poäng mot nykomlingar Frosinone och Carpi, är det är verkligen svårt att förvänta sig att de skulle kunna skrälla mot Inter, särskilt eftersom gästerna efter en rad dåliga resultat är i akut behov av en seger för att få tillbaka förtroendet. Jag lägger ett spel på vinst till Inter med -0.75 i Asian handicap. Bet365 erbjuder 2,08 i odds.

/ Akilles_80