Bara en match i Serie A på lördagen och jag har såklart fokus på den. Bologna hade en trög start som nykomling, men efter tränarbytet när man tog in Roberto Donadoni har laget lyft och är nu ett ganska stabilt mittenlag. Målskyttet har även lossnat för hemmalaget. Man möter ett Empoli som bara fortsätter imponera där man är har ett trevligt offensivt spel där man gjort mål i 10 raka matcher. Jag tycker bolagen värderar denna match fel vad gäller över/under spel och jag går emot!

  • Bologna – Empoli
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1.825 @ bet365
  • Insats: 6,5/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

Bologna hade som sagt en trög start i återkomsten till Serie A där man inte fick mycket med sig, man mötte även starka lag som Inter, Juventus och Fiorentina. Man valde sen att byta tränare och in kom Roberto Donadoni, sen dess har hela laget kommit igång rejält sen dess. Och målskyttet har lossnat avsevärt, efter att ha gjort 4 mål på 10 matcher med förre tränaren har man nu gjort 10 mål på 6 matcher. Defensivt ser det väl helt okej ut även om man mot lag med offensivare spelstil släppt in mål enklare. Nu möter man ett Empoli som ju spelar offensivt, samtidigt är det väl en match man ska kunna vinna så jag tror man kommer få för vinst här.

Dock har man innermittfältaren Amadou Diawara avstängd här vilket är ett avbräck defensivt tycker jag. Sen skador på ytterbacken Emil Krafth, och yttrarna Luca Rizzo och Emanuele Giaccherini. Där tycker jag väl att man har tillräckligt bra ersättare för att kunna gå in och göra det bra.

Bologna      Empoli

Empoli fortsätter att imponera och man har nu tagit 3 raka segrar i och med 3-0-vinsten senast mot Carpi, där man i första halvlek inte fick in bollarna men där man var noggrannare i avsluten i andra halvlek och då kom också målen. Jag tycker att denna match känns perfekt för ett formstarkt Empoli. Ingen förväntar sig att man ska vinna, men samtidigt tror jag hela laget känner att dom mycket väl kan vara det bättre laget här. Självförtroendet är det ju inge fel på om man säger så. Matchbilden kommer göra att Empoli kommer få flera omställningar och jag tror man gör minst 1 mål framåt. Faktum är att man gjort mål i 10 raka matcher nu. På bortaplan har man visat att man är farliga genom att pressa motståndarna högt också. Bologna är nog inget lag som känns så pass starka att dom kan hålla emot en sådan press i 90 min. Men tror det blir en jämn match ändå.

Vi stryker mittfältaren Rade Krunic, annars ser det väldigt bra ut på skadefronten där man sedan tidigare har mittfältaren Daniele Croce skadad. Men inget vidare avbräck direkt, i så fall i det defensiva jobbet.

———————————————————————————————————————————————————-

Bologna har kommit igång rejält sen Donadoni tog över tränarsysslan. Målskyttet har lossnat rejält och det ser helt klart mer underhållande ut numera. På hemmaplan har man varit än mer offensivare och formen är bra just nu. Dock skada på mittfältaren Diawara som stör. Empoli har 3 raka segrar och man har nu gjort mål i 10 raka matcher. offensivt är man bra och man stör nästan alla lag på ett bra sätt med sin press högt i banan. Inga skador som stör och man kan absolut vinna här. Bolagen har satt underspelet som rejäl favorit här vilket jag inte alls håller med om, men desto bättre när vi får ett så generöst odds. Jag spelar Över 2 mål (asian) till oddset 1.825. Pengarna tillbaka vid endast 2 mål. Insatsen är strax över medel. Fraaamåååååt!

/ L’orso