Andra omgången av Miami’s Masters turnering och här ställs en Bolelli på uppgång emot en ”trött” Troicki och jag anser att Bolelli har monster chans på att plocka denna matchen.

  • Matchen : Bolelli – Troicki
  • Liga : ATP Miami
  • Speltips : Bolelli att vinna matchen
  • Odds : 1.85 @ Nordicbet
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 17.30

 

Simone Bolelli ifrån Italien är en spelare som har börjat komma igång rejält och nyligen blivit en top 50 spelare, han kommer säkerligen klättra lite till och det ska han göra med sin kapacitet. Bolelli har kapaciteten att skaka om topp spelarna just för att han en stabil första serve och sedan ett aggressivt grundspel som dom flesta får problem med, som t ex Baghdatis som endast tog 4 games emot Bolelli i första omgången. Då underlaget i Miami inte är så snabbt så tycker jag det passar Bolelli riktigt bra då han är en riktigt bra grus spelare då han får tid att få till sina grundslag och sätta press på spelarna för att sedan kunna avgöra då och då vid nät med sin underbara volley, däremot så får vi inte se den så mycket som jag vill i hans singelspel.

Victor Troicki ifrån Serbien är en spelare som egentligen har ett två slag och det är hans forehand och hans första serve, det är hans vapnen och jag tror att han kommer få problem på detta mindre snabba underlaget då han inte kommer få lika mycket gratis på sin serve. Troicki imponerade inte i Indian Wells på ett underlag som passar honom bättre där han förlorade i två raka emot Ramos Vinolas. Troicki är en spelare som gillar att nöta på spelarnas svagare sidor, han är en taktiskt spelare men här så finns det inte någon riktigt svagare sida utan Bolelli är stabil på både backhand och forehand.

Jag anser att Bolelli ska vara klar favorit och att han ska stå i lägre odds än 1.85 vilket jag tycker är generöst.

Lycka till!

/Lidde