Vi åker till det minimala landet San Marino för deras årliga Challenger turnering. Simone Bolelli möter Blaz Kavcic och det kommer bli en väldigt bra match. Jag tror att Bolelli kommer att föra denna från början till slut och jag har hittat ett bra värdespel, titta in!

  • Matchen: Bolelli – Kavcic
  • Liga: Challenger San Marino
  • Speltips: Bolelli att vinna med 2-0 i set
  • Odds: 2.45 @ bwin
  • Units: 2/5
  • Spelstopp: 20.00

Simone Bolelli ifrån Italien har börjat komma igång efter en längre tids frånvaro från den stora scenen och enligt mig så är han snart tillbaka på den. Han har imponerat stort på mig sedan han spelade emot Ferrer i Båstad där han spelade ut Ferrer stundtals och var den bättre spelaren. Bolelli har en enormt hög kapacitet dock inte så ofta han får ut den men på senaste så har han fått det. Han har 9-1 i senaste 10 matcher och förlusten var emot Martin Klizan med 2-1 i set som är en otroligt bra grus spelare. Han tappade endast fem bollar i egen serve senaste matchen vilket är enormt på gruset.

Blaz Kavcic ifrån Slovenien har inte imponerat lika mycket som Bolelli och det är nog rätt svårt. Han mötte Pedro Sousa i förra matchen och hade faktiskt problem trots att han vann med 2-0 i set, han släppte till mycket i sin egen serve och hade ofta problem och breakbollar emot sig. Han har en rätt okej första serve men han sätter igång med sin andra serve tror jag att Bolelli kommer att trycka direkt då den är relativt svag.

Om Bolelli spelar som han har gjort så kommer han ha en väldigt bra chans till 2-0 i set. Han har även 2-0 i matcher mot Kavcic och 4-0 i set.

Lycka till!

/Lidde