Ännu en match från Challenger Tour Finalen och Bolelli som har dominerat på Challenger touren när han har spelat där möter Haider Maurer som även han har gjort det bra i år, dock så håller jag Bolelli någon klass bättre än Österrikaren.

  • Matchen : Bolelli – Haider Maurer
  • Liga : Challenger Tour Finals
  • Speltips : Bolelli -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.85 @ Betsafe
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 19.00

 

Simone Bolelli ifrån Italien är en otroligt duktig spelare på gruset, han har endast TVÅ förluster på gruset på Challenger touren vilket är extremt imponerande med tanke på att han har gått hela 21 matcher. Han har även hunnit med att ta 3 titlar på gruset. Han är ju även och nosar på ATP touren med sitt spel och gör bra matcher på gruset där han pressade Raonic i Rom. Bolelli besitter ett bra grus spel, han kan spela både defensivt och offensivt men det offensiva spelet är hans styrka tillsammans med en bra första serve som gör att han hamnar på offensiven.

Andreas Haider-Maurer ifrån Österrike är en spelare som trivs allra bäst på gruset, hela 67 matcher har spelat och hela 47 vinster. Däremot så blir jag inte så skrämd över vilka spelare han har vunnit över, visst det finns några namn men han har inte imponerat emot dom ”större” namnen på touren och då har det sett riktigt illa ut. Andreas spelar ett bra grus spel, han har en ok första serve men hans andra serve kommer Bolelli kunna attackera mycket idag och sätta press på speciellt Maurer’s backhand.

Jag anser att Bolelli håller 1-2 klasser högre nivå än Maurer och att han ska vinna denna matchen relativt enkelt om han spelar som han brukar och skall göra.

Lycka till!

/Lidde