Helt otroligt att Trungellitti inte löste plus för oss igår, upp 6-2,4-2 och game bollar till 5-2 blir till förlust istället, vi söker revansch här dock med Bolelli som spelade otroligt bra igår!

  • Matchen : Bolelli – Gonzalez
  • Liga : Challenger Tour Finals
  • Speltips : Bolelli -3.0 games i matchen
  • Odds : 1.87 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 16.30

 

Simone Bolelli ifrån Italien imponerade enormt stort på mig igår emot Haider-Maurer, han servade exemplariskt bra och vann hela 32/33 första servar vilket är helt galet och på andra serven vann han 7/13 varav 2 av dessa förlorade bollar var dubbelfel,  han får ut max av sin serve inomhus här i Brasilien. Han tappade ett 0-30 läge i matchen och det räddade han upp enkelt med bra servar och några stora forehands. Han spelade verkligen ut Haider-Maurer igår, när Bolelli ökade farten på bollen så vart det stora problem för Österrikaren och jag tror att Bolelli kommer att mosa Gonzalez serve ännu lättare då han är svagare än Haider-Maurer där.

Maximo Gonzalez ifrån Argentina skrev jag om igår då jag skrev ett speltips om att Estrella skulle vinna över honom, det gick inte som planerat men det var inte Gonzalez förtjänst. Estrella var riktigt dålig och spelade endast bra i ungefär 6 games och skapade lägen i matchen att ta breaks 5 gånger men lyckades bara att konvertera en breakchans. Maximo är ingen bra servare, 68% vunna första servar och 68% vunna andra servar talar sitt tydliga språk, Bolelli kommer att få chansen mycket mer i denna matchen att få in bollen i spel och kunna sätta press med sina hårda grundslag.

Jag anser att Bolelli kommer vinna denna turneringen enkelt, iaf av vad man såg i gårdagens match då han spelade som en bra ATP spelare och detta underlaget inomhus passar honom perfekt.

Lycka till!

/Lidde