Tråkigt att det blev push på spelet igår, hade Sousa inte varit så oduglig så hade den suttit utan problem. Hur som helst, nya investeringar idag och tror att Bolelli kommer att vinna, han är en bättre hardcourt spelare än Bellucci och ska inte ha jättestora problem att ta sig vidare.

  • Sport: Tennis
  • Liga: ATP Indian Wells
  • Match: Bolelli – Bellucci
  • Spel: Bolelli -2.0
  • Odds: 1.63@ Pinnacle
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30

Bolelli har haft en framgångsrik inledning på säsongen, han har spelat mer HC än på länge och gjort det bra! Han har fem vinster och fyra förluster utomhus i år och förlusterna kom mot Gasquet, Troicki, Federer samt Berdych, inget att snacka om där. Han skrällde stort med vinsten mot Goffin och sedan har det sett kontrollerat ut. Han har spelat otroligt smart och utnyttjat det svaga i sina motståndare, han har visat en grym bollkontroll och bra fotarbete. Det är långsammare underlag och jag tror det gynnar Bolelli mer än Bellucci i dagens möten.

Man ska inte underskatta Bellucci’s spel och på långsammare underlag så kan ha slå till. Han är lite för ojämn för att kunna leverera och lika väl som han kan ta ett set så kan det gå åt andra hållet lika snabbt, han är inte i någon jätteform för tillfället och har inte spelat många matcher i år. Anledningen till det är att han har inte tagit sig förbi första rundan, förutom i Quito så har han åkt i första rundan i samtliga. På HC så har han mött Vesely och Ferrer, förlust i båda och detta sätter sig i huvudet på honom, jag tror det kan vara ett spöke i denna match, förutom hans tvivelaktiga spel för tillfället.

Dem har mötts tre gånger tidigare och Bolelli har vunnit en, men en match har endast varit på HC och de andra två har varit på grus. Var längesedan de möttes men tycker förutsättningarna är rätt bra för en Bolelli vinst och -2.0 till 1.63 är värd att investera i!

@haegge1