Alex Bogomolov går in i turneringen i Indian Wells emot Stakhovsky som har visat bra form på sistone. Bogomolov är en väldigt ojämn spelare och förlorar ofta matcherna på grund av det. Stakhovsky har blivit mer av en stabil spelare med sin bra serve och rätt så bra grundspel.

  • Speltips – Stakhovsky att vinna matchen
  • Liga – ATP Indian Wells
  • Odds – 2.00 @ bwin
  • Units – 5/10
  • Spelstopp – 22.00

 

Bogomolov från USA ursprungligen bytte land till Ryssland för att han ville spela Davis Cup, men det kommer inte att hända då han är så otroligt ojämn att jag inte kan tänka mig att någon vill ha honom i deras landslag. Han har en okej serve när den stämmer, då är den ganska rapp och svår att läsa men det har den inte varit på sistone. Nu på sistone har han gjort otroligt mycket misstag som gör att han tappar mycket matcher och chanser att komma tillbaka i matcherna där han har chans. Hans grundspel är helt okej, bara misstagen som gör att han tappar allt.

Stakhovsky är en spelare som har rätt så bra form. Han spelade bra mot Milos Raonic i Memphis men förlorade i två raka inte helt oväntat. Stakhovsky spelade förra veckan i Dubai och visade form, där han pressade Djokovic i ett set och hade tom setbollar om jag inte minns fel. Sen kan man alltid ifrågasätta Djokovic motivation men Stakhovsky servade riktigt bra och hans grundslag satt bra, även nätspelet där han visade bra klass.

Jag tror att Stakhovsky vinner för han är mer stabil än Bogomolov och misstagen från Bogomolov’s sida kommer avgöra matchen till Stakhovsky’s fördel.

Lycka till!

/Lidde