Bodo/Glimt har ryggt upp sig efter en tid av nederlag och har nu imponerat samtidigt som man fått igång spelet i dom senaste matcherna. Start har har inte det lätt speciellt inte på bortaplan, lär få se upp med Bodo/Glimt i denna match.

Match: Bodo/Glimt – Start
Spel: Bodo/Glimt över 1.5
Odds: 1.78 @ Betsson
Insats: 4/10 units
Spelstopp: 20/5 18:00

Bodo/Glimt har efter tre raka förluster nu rest sig och hittat sitt spel igen, i senaste matchen vann man borta mot Brann med 2-1, det var den andra raka vinsten då man i matchen innan den vunnit hemma mot Haugesund med 2-1. 2-0-3 på dom fem senaste nu och hemma denna säsong har man 2-2-1 med 10/8 i mål. I tabellen ligger laget nu på en 9:e plats inför denna omgång. Man brukar prestera bra hemma mot just Start och det ska bli intressant att se om den trenden håller i sig även i denna match. Pavel Londak och Dane Richards är osäkra på spel, Zarek Valentin och Ruben Imingen saknas i denna match.

bodo_200x200start_200x200

Start låg under med 0-1 i halvtid i senaste matchen hemma mot Vålerenga men vände matchen till 2-1 i andra, ett resultat som tyvärr inte stod sig då Vålerenga kvitterade i 90:e minuten och snuvade Start på tre poäng. Man var det bättre laget och förtjänade vinsten men nu blev det inte så. Start har för övrigt startat säsongen lite skakigt speciellt på bortaplan. 0-2-3 på dom fem senaste där man förlorat båda bortamatcherna. 1-1-3 med 6/10 i mål totalt så här långt på resande fot. I tabellen ligger man på en 11:e plats. Frågetecken finns på Rolf Daniel Vikstol, i övrigt har man inte större bekymmer i laget och det mest troliga är att i stort sett samma lag som i senaste matchen startar.

Bodo/Glimt har helt klart imponerat mest mellan dessa två lag så här långt på säsongen och man har visat i sina två matcher att får man bara sitt spel att stämma så går det bra, man har ett bra försvar och samtidigt är man duktiga på att kontra. Start har fallit på målsnöret några gånger nu och det tär på laget, borta hittills har man heller inte övertygat och lär få det fortsatt svårt på resande fot. I senaste mötet vann Bodo/Glimt med 5-0, lika stora siffror tror jag inte vi få se i denna match men att Bodo/Glimt gör mål är jag övertygad om, att man gör minst två mål är högst troligt och jag spelar Bodo/Glimt över 1.5 i denna match.