James Blake spelar inte alls många matcher längre och nu ska han möta en spelare som älskar gräset och denna turneringen, Bernard Tomic.

  • Matchen : James Blake vs Bernard Tomic
  • Liga : ATP Wimbledon
  • Speltips : Tomic att vinna matchen
  • Odds : 1.66 @ Pinnacle Sports
  • Units : 4/5
  • Spelstopp : 14.30

James Blake ifrån USA har varit top 3 i världen men han är verkligen inte där idag. Han spelar inte alls många matcher mer och gör snarare desperata försök till att hålla på med det han älskar, tennis. Han har fortfarande en bra första serve men hans andra serva är lite sisådär men det är mest hans spel som har försämrats. Han spelade förut med ett enormt tryck på både sin forehand och sin en handsbackhand men numera så är dom otroligt osäkra, numera så är det fler unforced errors än winners. I första rundan så vann han med 3-0 i set emot Thiemo De Bakker ifrån Holland som besitter en sak, en serve, så det är inte så mycket att prata om att han vann men det är ändå stabilt för att vara Blake att vinna med 3-0 i set.

Hoppas Tomic är kylig imorgon och vinner komfortabelt.

Bernard Tomic ifrån Australien trodde alla skulle bli det nya stjärnskottet men skandaler på skandaler och ett grus spel som är under all kritik gör att han kommer få det otroligt tufft att bli en stor spelare i framtiden. Däremot på dom snabba underlagen och speciellt på gräs så är han en farlig spelare. Han har en väldigt bra första serve och sedan så spelar han så otroligt flakt med sina grundslag och det passar perfekt på gräset där bollen snarare följer mer gräset än studsar upp. Det var för två år sedan han slog ut Robin Söderling ur Wimbledon och gjorde näst intill en perfekt turnering för att vara en kval spelare. Tomic slog ut Sam Querrey i första omgången i en fem setare och denna matchen ska vara betydligt enklare.

Jag tror inte Blake har chans på matchen, jag tror att matchen kommer sluta 3-1 till Tomic.

Lycka till!

/Lidde