Intressant match där det ser ut att bli en jämn tillställning vilket bäddar för spel. Häng med.

Blackpool – Cardiff
Mitt tips: X2
Insats: 5/10
Odds: 1.69 Betsafe
Spelstopp: 2011-09-17 16:00

Blackpool vann senaste matchen hemma mot Ipswich med 2-0 och det var en vinst laget behövde efter en sämre period utan vinst. I övrigt har laget sett stabila ut även om det inte gett några vinster så har man heller inte åkt på några större förluster. Ibland är det små marginaler inom fotbollen och det är inte alltid man har dom på sin sida.

Cardiff har ett par vina insatser bakom sig och man har väl egentligen spelat ganska lika som Blackpool senaste tiden. Cardiff var ett betydligt starkare lag ifjol och även om man tappat en del kompetens i laget så är man inte på något sätt ofarliga denna säsong. Stämmer det bara kan Cardiff ställa till det för dom flesta lag om man har en bra dag. I senaste matchen hade man inga större problem med att avfärda Doncaster med 2-0 hemma.

Sett till tidigare möten lagen emellan brukar det bli jämna tillställningar och det är inte omöjligt att det så även idag. Lagen har gått ganska lika hittills av säsongen. Delad pott idag är nog inte omöjligt och jag tror faktiskt att Cardiff kan överraska från sin underdog ställning. X2 känns som ett stabilt spel måste testas.

Lycka till.