Blackburns chanser att nå playoff är väldigt små och det är inte särskilt troligt att det kommer att hända. Samma sak gäller för QPR att nå 2:a platsen i tabellen, man har haft det lite för svårt över en längre period och tappat alldeles för mycket mark. Båda lagen får inrikta sig på att bevaka sina placeringar i tabellen och detta kan komma att bli en riktigt rolig match.

Match: Blackburn – QPR
Spel: Över 2.5
Odds: 2.18 @ Unibet
Insats: 3/10 units
Spelstopp: 8/4 20:45

Blackburn bröt sin kryss svit i senaste matchen när man vann hemma mot Ipswich med 2-0. Blackburn är obesegrade på dom 5 senaste med 1-4-0 och vinsten i senaste matchen lär nog ha varit skön för laget. I tabellen ligger man tryggt på en 11:e plats. Hoppet om att nå playoff bör vara ganska lågt för laget då det inte återstår allt för mycket av säsongen och man har en del lag framför sig som också hoppas att hinna nå playoff. Hemma denna säsong har man spelat 9-6-5 med 28/18 i mål. Och mål är något man gjort en hel del av i dom senaste omgångarna och man har gjort 2 mål i snitt i dom senaste 5 matcherna. Frågetecken finns på Corry Evans inför denna match och kommer att testas sent, Ben Marshall och Adam Henley saknas också.

Queens PR - Blackburn-2013

QPR har inte lyckats att leverera stabila resultat över dom senaste omgångarna och det är också därför man ligger där man ligger idag, trots allt på en playoff plats med det är ju den åtråvärda andra platsen man strävat efter. Chanserna att nå den på dom få matcher som är kvar är inte särskilt stor och det är bara att inse sanningen för laget. 2-1-2 på dom fem senaste där man föll i senaste matchen borta mot Bournemouth med 2-1. Borta denna säsong har man 7-5-8 med 19/21 i mål. QPR som dragits med en hel del skador som stört dom under anda halvan av säsongen och dom fortsätter. Sedan tidigare saknas Aaron Hughes, Nedum Ohouha, Joey Barton, Andy Johnson, Matty Phillips och Ale Faurlin. Armand Traore skadades i senaste matchen och är borta i denna.

QPR har inte vunnit här borta mot Blackburn på ett tag, lagets chanser att nå direktuppflyttning är i stort sett borta och nu gäller det bara att spela stabilt tiden som är kvar och bevaka sin placering i tabellen. Blackburn har varit stabila i sina insatser senaste tiden och det är samma för Blackburn, bevaka sin placering och fortsätta ge fansen en bra avslutning på säsongen. QPR har precis som Blackburn gjort en del mål i sina senaste matcher och jag tror att vi kan få se något mål från bortalaget i denna match också. Jag tror blir en jämn och avslappnad match där vi förhoppningsvis kan få se ett bra spel från båda lagen och njuta av ett par mål. 2-2 låter för mig som ett troligt resultat och över 2.5 spelas i denna match.