Det finns väl inget som skulle kunna hota en United seger idag? Häng med.

Blackburn – Manchester Utd
Mitt tips: 2
Insats: 5/10
Odds: 1.84 SBOBET
Spelstopp: 2011-05-14 13:45

Blackburn har blandat och gett senaste tiden och det märks att säsongen lider mot sitt slut, laget har två poäng ner till strecket med två omgångar kvar och bör klara av detta. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man inte varit allt för stabila med 7-6-5.

United som i praktiken kommer att ta hem titeln denna säsong behöver ändå poäng i denna match för att vara helt säkra. I senaste matchen vann man mycket då man hemmaslog Chelsea med 2-1. 3-1-1 på dom fem senaste och 5-9-4 borta denna säsong.

Det ska mycket till för att Blackburn ska kunna vinna över United idag, dock med tanke på Uniteds darriga bortaform denna säsong skulle ett oavgjort resultat inte vara omöjligt även om det inte är särskilt troligt idag. United vill nog avsluta resterande matcher på ett snyggt sätt och man vet också att tar man tre poäng här ska inget i stort sett kunna hota titeln även om den i praktiken är klar. Blackburn har inte rosat marknaden senaste tiden och inte i dom senaste mötena mot United heller.

Tvåan känns stabil idag och spelas.

Lycka till.