En mycket intressant match, Leicester är obesegrade på dom 16 senaste matcherna och möter här ett Blackburn som har ordentligt med fart under vingarna, man kommer från en riktigt bra insats och får dessutom tillbaka en hel drös med spelare till denna match. Kommer första nederlaget för Leicester här eller kommer man få vinnande ur striden, det är frågan.

Match: Blackburn – Leicester
Spel: Över 2.5 mål
Odds: 2.00 @ Bet365
Insats: 5/10 units
Spelstopp: 22/3 16:00

Blackburn har spelat helt okej senaste tiden och i senaste matchen visade man att man även kan på bortaplan när man vann över Huddersfield med 4-2. Rhodes stod för ett snyggt hattrick för Blackburn. 2-0-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man inte varit allt för dåliga med 8-4-5 och 22/14 i mål. I tabellen återfinns man på en 10:e plats och jag tror inte att man kommer att ta sig särskilt högre upp i tabellen trots att det bara saknas 8 poäng upp till 6:e platsen. Josh King, Grant Hanley, Dickson Etuhu, Jason Lowe och Rudy Gestede kan vara tillbaka i laget efter skada och detta är bra nyheter. Saknas kommer Tom Cairney och Ben Marshall att göra.

Rhodes stod för ett hattrick i Blackburns senaste match.

Rhodes stod för ett hattrick i Blackburns senaste match.

Ja vad kan man säga om Leicester annat än att man verkligen förtjänar titeln och uppflyttning efter att allt man presterat denna säsong. I och med vinsten 3-1 i senaste matchen mot Blackpool hemma är man nu obesegrade på dom 16 senaste matcherna vilket är imponerande. Leicester ligger 7 poäng före Burnley på 2:a platsen och Leicester har dessutom en match mindre spelad. Fina 11-2-4 borta denna säsong med 28/17 i mål. Saknas gör långtidsskadade Sean St Ledger och Tom Hopper.

Jag tror att Leicester kan förvänta sig ett lite tuffare motstånd i denna match än man haft i dom senaste matcherna. Blackburn hemma är inget man ska underskatta speciellt inte med tanke på att laget kommer med ett stort självförtroende och med många spelare tillbaka i laget. Jag har dock svårt att se att Blackburn skulle kunna sätta stopp för Leicester genom att vinna, men visst är man kapabla att ställa till det för Leicester helt klart. Jag tror att Leicester vinner detta med uddamålet, dock är det inte det som jag kommer att spela. Blackburn har visat att man kan göra mål, och hemma denna säsong har man också gjort en hel del mål och anfallet verkar det inte vara några större fel på för dagen. Leicester gör också en hel del mål i sina matcher och man har snittat 3 mål i dom senaste matcherna. Jag anser att sannolikheten att denna match går över linan är stor och tycker också att bolagen ligger lite högt på oddset på över 2.5, spelet testas med måttlig insats.