Blackburn lär nog ha skämts lite dagarna efter att man föll med hela 4-0 borta mot Bolton, kommer till denna match 100% fokuserade på revansch. Burnley som stärkt sin position ytterligare när det kommer till direktuppflyttning efter ett par riktigt bra resultat i dom senaste omgångarna kommer inte ge bort något i denna match och historiken mellan lagen säger allt. Tidigt spelstopp.

Match: Blackburn – Burnley
Spel: Oavgjort
Odds: 3.25 @ Unibet
Insats: 2/10 units
Spelstopp: 9/3 13:30

Blackburn lär nog ha haft en hel del att fundera på under veckan som gått då man blev förnedrade i senaste matchen borta mot Bolton, matchen slutade med hela 4-0 till Bolton, man låg under med 2-0 redan i halvtid och det fanns inte mycket att göra i andra heller då 3-0 kom nästan direkt i andra. I tabellen ligger man på en 10:e plats 7 poäng upp till play-off gänget. Blackburn har 2-2-1 på dom fem senaste där enda förlusten var mot just Bolton. Hemma denna säsong har man spelat fina 8-4-3 med 21/11 i mål. Tom Cairney förväntas komma tillbaka i denna match efter skada, saknas gör Ben Marshall, Joshua King och Dickson Etuhu. Matt Kilgallon blev skadad i senaste matchen och kommer förmodligen inte att spela i denna.

Tränaren Sean Dyche har gjort det bra med Burnley denna säsong

Tränaren Sean Dyche har gjort det bra med Burnley denna säsong

Burnley har stärkt sina 2:a plats i tabellen vilket innebär direktuppflyttning, i senaste matchen vann man med 2-0 hemma mot just Derby som ligger närmast bakom och jagar och Burnley har nu viktiga 5 poäng tillgodo. Man är också fortsatt obesegrade och har på dom fem senaste 4-1-0. Borta denna säsong har man spelat 7-6-3 med 22/16 i mål. Man har radat upp fina insatser senaste tiden vilket hjälpt till att hålla lagen bakom på avstånd och formen får ses som mycket god. Burnley har också mycket att tacka dom senaste fina resultaten att man varit befriade från skador under en lång tid, många av lagen som jagar/jagat bakom har drabbats av skador i laget som påverkat spelet i stort. Med det sagt så har Burnley inget nytt att rapportera inför denna match heller.

Blackburn kommer att vara taggade till max i denna match efter den pinsamma matchen senast. Blackburn har varit stabila hemma denna säsong och är inte lätta att tas med här hemma. Burnley är nära att spela i högsta ligan nu och det gäller att man inte fokuserar för mycket på målet utan på resan mot målet, något man faktiskt visat den senaste tiden att man kan. För Burnley gäller det att inte förlora, vinna eller oavgjort tror jag inte spelar någon roll, bara man inte går härifrån med noll poäng. Sett till tidigare matcher så har det varit jämnt och målsnålt, jag tror vi kan förvänta oss något liknande i denna match och delad pott är inte otroligt. Krysset testas med liten insats.